Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο κόσμος πεθαίνει για ένα κουτί φάρμακα κι ο νεκροθάφτης της Υγείας πήγε στο ΣΚΑΪ να δώσει παράσταση


Ο άνθρωπος που κατέστρεψε ότι είχε απομείνει από το σύστημα υγείας διαθέτει απύθμενο θράσος! 
Αντί να πάει στον Εισαγγελέα και να μηνύσει τον κύριο Βαρνάβα για όσα του έσουρε χτες ο κύριος Λοβέρδος έπιασε στασίδι στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ,όπου δίνει άλλη μία παράσταση χωρίς να ντρέπεται που βγαίνουν οι καρκινοπαθείς στα παράθυρα και κλαίνε τη μοίρα τους.
Δείτε την εκπομπή,αυτή την ώρα και τα χτεσινά βίντεο από κάτω,στα οποία ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών τον καταγγέλλει ως "ντίλερ  φαρμακευτικών συμφερόντων"!
Διαβάστε εδώ τη σχετική χτεσινή μας ανάρτηση



2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Το θέμα των φαρμάκων και της αθλίας κατάστασης που επικρατεί στο πάλαι ποτέ ΕΣΥ ,δηλαδή τον ΕΟΠΥ, είναι μια βόμβα μεγατόνων ,η μεγαλύτερη ίσως, που έσκασε στα θεμέλια του κοινωνικού μας συστήματος κι άντε να δούμε πότε, ποιος,πως και εάν θα το επανακτήσει από τα ερείπια ...

zeidoron dtsoukas είπε...

Ετσι ακριβώς είναι Λυγερή μου αλλά τη βόμβα κάποιοι τη βάλανε,δεν μπήκε μόνη της!
35 ολόκληρα χρόνια μου κράταγαν πριν πάρω το μισθό μου,όπως και σε όλους άλλωστε τους ασφαλισμένους,τα χρήματα για σύνταξη και περίθαλψη.Είναι πληρωμένα,δεν μας κάνουν καμία χάρη!κι έρχονται τώρα και σου λένε πλήρωσέ τα.που πήγαν τα χρήματά μας;ποιοι τα παίξανε στο χρηματιστήριο και κονομήσανε και μετά τα κάνανε ομόλογα;Δεν πέταξαν τα χρήματα,χέρια ανθρώπινα τα βούτηξαν!

Read more: Go to TOP and Bottom