Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Μία κατάληψη,δυο αστυνόμοι,πολλές αντιδράσεις
«Η εφημερίδα μας μετά την αποχώρηση των αστυνομικών επικοινώνησε με τον επικεφαλής ενημέρωσης τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου κ. Πέτρο Βασιλάκη, για να μας εξηγήσει την παραπάνω εμπλοκή της αστυνομίας».

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
Ούτε με τα αδέσποτα ζώα τα καταφέρνουμε...

«Έως σήμερα, ο Δήμος Πάρου είχε πετάξει το μπαλάκι στο σύλλογο ζωόφιλων Πάρου (PAWS). Ενώ ο νόμος είναι σαφής και ορίζει ότι υπεύθυνη για τα θέματα αδέσποτων ζώων είναι η τοπική αυτοδιοίκηση ο δήμος έκλεινε το ματάκι και μετέθετε το πρόβλημα σε ευαισθητοποιημένους, εθελοντές συμπολίτες μας».

Τίτλοι τέλους για ΕΚΕΜΕΛ
Νέα αρχή για το «Σπίτι της Λογοτεχνίας»

«Μια μεγάλη πόρτα εξωστρέφειας κινδύνεψε να την χάσει το νησί μας. Μπορεί να έκλεισε το ΕΚΕΜΕΛ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολύ σοβαρούς λογοτεχνικούς φορείς».

Συμμετοχή σε έκθεση του Μιλάνου
Απίθανα και όμως Παριανά

«Με stand (πάγκο) στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε ο Δήμος Πάρου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «ΒΙΤ» στο Μιλάνο».

«Ψίθυροι... σπανακόπιτα»
«Και το θεϊκό. Ποιος σκάει τελευταίος μύτη λέτε; Η Άννα μας. Ναι, ναι. Αλλά η Άννα μας δεν είναι σαν ούλους τους άλλους. Κόσμο βλέπει, σιγά που δεν θα τους καλοπιάσει. Ποιο γραφείο δημάρχου που πήγαν ούλοι οι άλλοι και τα τοιαύτα. Ντούρα εκεί. Ακούνητη στα μέσα και στα όξω η Άννα. Χαιρετούρες με όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο αυτό. Έφερε και σπανακόπιτα και κερνούσε τον κόσμο! Άννα For Ever. «Άννα Προεδράρα, με την σπανακόπιτα πας για Δημαρχάρα».

Το πολιτιστικό Νεκροταφείο | Του Δ.Μ.Μ.
«Γύρω απ' αυτή την «ομορφιά» έχει ξεκινήσει τη δράση του και ένα κύκλωμα ανθρώπων που βγάζει λεφτά απ' αυτή την ιστορία. Έτσι, βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια, σε τέτοιο βαθμό που ξέρουμε το πρόγραμμα απέξω πλέον».

Αγοράζετε ελληνικά προϊόντα;»»Το εύχομαι. | Του Δημ. Καλανδράνη
«Στην Πάρο έχω την εντύπωση ότι δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν με το θέμα της κρίσης. Αρκετοί συμπολίτες μας είτε δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στη χώρα μας και ζουν σε άλλο κόσμο, είτε το γνωρίζουν και δεν τους καίγεται καρφί αν πρέπει να κάνουμε κάτι να σώσουμε αυτόν τον τόπο».

Αθλητική ανάπτυξη στην Πάρο; Πέσαμε σε ξέρα! | Του Μιχ. Παπαδάκη
«Και κάπως έτσι συνεχίζει το ταξίδι του το καράβι που μεταφέρει πολιτισμό στην Πάρο, ενώ το καράβι που μεταφέρει τον αθλητισμό για την νεολαία της Πάρου φαίνεται ότι προσέκρουσε σε «βλαχονησίδα».

Πάλι με το ορειχάλκινο γλυπτό
«Φαίνεται ότι το που θα στηθεί το ορειχάλκινο γλυπτό του κ. Α. Γκίνη ενδιαφέρει πολλούς από τους παράγοντες της πολιτικής στην Πάρο και έτσι, κάθε τρεις και πέντε η Δημοτική Κοινότητα Παροικιάς φέρνει το θέμα για συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom