Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Tραγωδία στην Εύβοια: Νεκροί τρεις εργαζόμενοι σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ


Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο χωριό Γυμνό της Εύβοιας με τρεις νεκρούς εργαζόμενους, εκτελώντας εργασίες σε κολώνα μετά από βλάβη στο δίκτυο. Χτυπήθηκαν από την υψηλή τάση ρεύματος, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με το evima.gr/ τους χτύπησε το ρεύμα όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες την ώρα που επιχειρούσαν την υπογειοποίηση καλωδίων.

Ο θάνατος και των τριών εργατών ήταν ακαριαίος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ακόμα τέσσερις εργάτες είναι τραυματίες.

Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργο Μαθιόπουλο. Όπως είπε 2 νεκροί και ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Έως και αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια για να απεγκλωβιστεί ο 3ος νεκρός ο οποίος είναι σε έναν στύλο σε ύψωμα στην περιοχή. Στην επιχείριση συμμετέχουν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο.

Το τρομερό δυστύχημα έγινε σε πολύ μικρή απόσταση από την πλατεία του χωριού με τον κόσμο να παρακολουθεί σοκαρισμένος όλα όσα έγιναν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr ο άνδρας που έχασε την ζωή του και δεν έχει απεγκλωβιστεί ακόμα είναι περίπου 45 ετών και κάτοικος της περιοχής Πλακάκια Ερέτριας. Οι άλλοι δυο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο είναι ο 50χρονος Γ. Τ. και ο επίσης 50χρονος Γ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom