Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Συναγερμός στην Ιντιανάπολις: Πυροβολισμοί σε εγκαταστάσεις της FedEx - Πληροφορίες για 4 νεκρούς και 7 τραυματίες (βίντεο)


Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Πέμπτης (15/4) στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις της FedEx. Αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και επτά τραυματίες, ενώ ο δράστης της επίθεσης αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει ΝBC Νews, επιβεβαιώθηκε από τις τοπικές αρχές, αν και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στα ερωτήματα του μέσου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η περιοχή αποκλείστηκε.

Νωρίτερα αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν πολλά θύματα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημος απολογισμός για το περιστατικό.

Δείτε βίντεο:

«Ενημερωθήκαμε για το τραγικό περιστατικό στις εγκαταστάσεις μας κοντά στο αεροδρόμιο της Ιντιανάπολις» αναφέρει σε δήλωση της η FedEx. «Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν (σ.σ. από το περιστατικό). Προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές» προσθέτουν.

Με πληροφορίες από ΝBC Νews

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom