Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε έγκυος επτά μηνών και το αγέννητο μωρό της


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από εχθές οπότε και έγινε γνωστός ο θάνατος μιας εγκύου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα η έγκυος κυοφορούσε στον έβδομο μήνα και το βράδυ της Τετάρτης ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε άμεσα από τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν μπόρεσε να μείνει κοντά της λόγω πρωτοκόλλου κορονοϊού.

Ο άντρας επικοινωνούσε μαζί της συνεχώς μέσω του τηλεφώνου ενώ το πρωί η νεαρή γυναίκα σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματα του. Ο ίδιος θεώρησε πως η γυναίκα του κοιμόταν. Δυστυχώς το πρωί της Πέμπτης διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί της Παρασκευής όπου και θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής εγκύου και του αγέννητου μωρού της που έφυγαν τόσο αδόκητα σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς και οικείους της.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται σήμερα αργά το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια είδηση που έχει συγκλονίσει όλο τον Έβρο ενώ ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί γύρω από την συγκεκριμένη εξέλιξη και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν οφείλεται ο θάνατος της εγκύου σε αμέλεια ή σε φυσιολογικά αίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: