Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Κατάσχεση στην πρεσβεία της Βενεζουέλας για να αποζημιωθεί εργαζόμενη μετά τη δικαστική δικαίωση (βίντεο)


Τη διαδικασία κατάσχεσης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας κινεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά τη δικαστική δικαίωση εργαζόμενης που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πρώην πρέσβη.

Κατάσχεση σε κινητά και ακίνητα στην πρεσβεία της Βενεζουέλας αποφάσισε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η απόφαση έρχεται με φόντο τη δικαστική δικαίωση της πρώην εργαζόμενης στην πρεσβεία Ξένιας Μπουζαρανίδου, η οποία είχε καταγγείλει το 2013 ότι εκείνη και άλλες πέντε γυναίκες έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον τότε πρέσβη της Βενεζουέλας Φράνκλιν Γκονζάλες.

Η ΝΔ κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η κ. Μπουζαρανίδου έχει δηλώσει ότι στέλεχος της Κουμουνδρούρου της ζήτησε να μην προχωρήσει σε καταγγελία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντοτε στο πλευρό των θυμάτων, απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση και τονίζει ότι η απομάκρυνση Γκονζάλες ήταν αποτέλεσμα παρέμβασης Τσίπρα μετά από επιστολή του στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Στο κυβερνών κόμμα υπενθυμίζουν πάντως ότι ο κ. Τσίπρας με την επιστολή που είχε στείλει στον Νικολάς Μαδούρο ζητούσε προσεκτικό χειρισμό της υπόθεσης προκειμένου να μην υπάρξει βλάβη για την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom