Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Την βίασε και την κούρεψε μπροστά σε άλλους δύο


Αποτροπιασμό προκαλεί ο απίστευτος εφιάλτης που καταγγέλλει πως έζησε μια γυναίκα σε σπίτι στην Νέα Σμύρνη. Όπου όχι μόνο κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά αυτό συνέβη μπροστά και σε άλλα άτομα…

Κόλαση στο διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη για την 27χρονη

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr για γυναίκα που έχει γεννηθεί το 1994 και η οποία πήγε στο σπίτι ενός άνδρα, στην Νέα Σμύρνη. Ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι διακινητής κοκαΐνης και κάποια στιγμή φέρεται να την άρπαξε και να την κακοποίησε σεξουαλικά, μπροστά -μάλιστα- σε δύο ακόμα άτομα, έναν ομοεθνή του, Αλβανό κι έναν ακόμη, Γερμανό.

Μετά το πέρας της σεξουαλικής κακοποίησης, ο άνδρας πήρε μια κουρευτική μηχανή (!) και ξεκίνησε να της κουρεύει το κεφάλι

Η 27χρονη γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή -άγνωστο πώς- να φύγει από το σπίτι και αμέσως πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, καταθέτοντας μήνυση.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και στο σπίτι του άνδρα βρήκαν τον ίδιο, αλλά και ποσότητες ναρκωτικών.Ο φερόμενος ως δράστης ήταν και παράνομα στη χώρα, αφού διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom