Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Οικογενειακή τραγωδία στη Μακρινίτσα: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και τον αδερφό της (φωτο & βίντεο)


Mαινόμενος σύζυγος επιτέθηκε απόψε με μαχαίρι στην 28χρονη γυναίκα του και στον 30χρονο αδερφό της, καταφέρνοντας σοβαρά τραύματα και στους δύο, που κατέληξαν στο νοσοκομείο.Ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η νεαρή γυναίκα κάλεσε σήμερα το απόγευμα το “100” γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της απείλησε πως θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της, στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα, για να την σκοτώσει.

Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο σπίτι, όπου σπάζοντας την τζαμαρία, εισήλθε στην οικία. Ο αδερφός της κοπέλας προσπαθώντας να προστατέψει την αδερφή του δέχθηκε μαχαιριά κοντά στην καρδιά ενώ στη συνέχεια ο μαινόμενος σύζυγος μαχαίρωσε και την εν διαστάσει γυναίκα του.

Η αστυνομία όταν έφτασε, είδαν τον δράστη να διαφεύγει και τον καταδίωξαν, όμως λόγω του σκότους διέφυγε στα καλντερίμια. Ανθρωποκυνηγητό στήθηκε από δυνάμεις της αστυνομίας του Βόλου για τη σύλληψη του δράστη, που προς στιγμή διέφυγε, αλλά συνελήφθη αργότερα.

Στα χέρια της Αστυνομίας πλέον  βρίσκεται ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr από αστυνομικές πηγές, ο δράστης εντοπίστηκε, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και η Ασφάλεια του Βόλου, κοντά στην Περιφερειακή οδό.

Οι δύο βαριά τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς ενδείξεις ζωτικών λειτουργιών και παρά τη μάχη από τους γιατρούς στη μονάδα ανάνηψης του Αχιλλοπούλειου, δυστυχώς κατέληξαν

Να σημειώσουμε πως το χωρισμένο ζευγάρι είχε και ένα μικρό παιδάκι.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Σοκαρισμένο είναι το χωριό της Μακρινίτσας Πηλίου και όλη η τοπική κοινωνία του Βόλου από το διπλό φονικό που έγινε σήμερα. Νεκρά είναι δύο αδέρφια ο Γιώργος Τσάπας και η Κωνσταντίνα Τσάπα, τα οποία χτυπήθηκαν από τον σύζυγο της κοπέλας, μέσα στο πατρικό τους σπίτι στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο.

Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελε να είναι ο δολοφόνος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom