Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Και δεύτερη εκδικητική απόλυση γιατρού μετά τον Κώστα Καταραχιά (βίντεο)


Την ώρα που ο υπουργός Υγείας απευθύνει εκκλήσεις σε γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, να υποβάλλουν αίτηση, για να προσληφθούν με διετείς συμβάσεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), που «ικετεύει» ιδιωτικούς γιατρούς να επιστρατευτούν στη μάχη κατά του κορονοϊού, την ώρα που εδώ και μήνες τα νοσοκομεία έχουν ξεπεράσει τα όρια των δυνατοτήτων και των αντοχών τους, την ίδια ώρα που οι ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό είναι τεράστιες και η πανδημία θερίζει, απολύεται σήμερα η επικουρική γαστρεντερολόγος γιατρός του Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων, Βασιλική Τσακτσίρα.

Η σύμβαση της γιατρού η οποία είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο, έληξε σήμερα και δεν ανανεώνεται, καθώς φαίνεται για εκδικητικούς λόγους. Η ΟΕΝΓΕ σε Ανακοίνωσή της, στις 2 Απρίλη, ζητούσε να ανανεωθεί η σὐμβαση και να μην απολυθεί η γιατρός.

Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

«Η κυβέρνηση απολύει επικουρικό γιατρό, μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με ανήλικο τέκνο!

Μετά την απόλυση του συναδέλφου Κώστα Καταραχιά, επικουρικού ακτινολόγου και προέδρου του σωματείου των εργαζομένων του Αγίου Σάββα, λόγω συνδικαλιστικής δράσης, η κυβέρνηση απολύει συνάδελφο επικουρικό γαστρεντερολόγο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων. Η συνάδελφος μπήκε στο στόχαστρο του διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα επειδή διεκδίκησε τα αυτονόητα!

Απαιτούμε να μην απολυθεί η συνάδελφος επικουρικός!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom