Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Κρήτη: Χαροπάλευε για πέντε μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της! - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία (βίντεο)


Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη. Η γυναίκα ήταν δίπλα στον νεκρό σύζυγό της σχεδόν 5 μέρες, δηλαδή πάνω από 100 ώρες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Το ζευγάρι εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα. Το μυαλό των ανθρώπων τους δεν πήγε στο κακό. Όσο όμως τα 24ωρα περνούσαν άρχισαν να ανησυχούν. Την Παρασκευή το βράδυ δήλωσαν την εξαφάνισή τους και άρχισαν να ψάχνουν για να τους βρουν.

To ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα επέστρεφε από ταξίδι στα Χανιά. Είχαν πάει για να πουλήσουν τη μοιραία μηχανή και να αγοράσουν αυτοκίνητο. Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Περίπου 4 με 5 μέρες ψυχορραγούσε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της η 32χρονη γυναίκα.

Ακόμα πιο τραγικό ήταν το γεγονός ότι απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του Μπαλί, άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης έκαναν εργασίες, άκουγαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν ζώα.

Το άτυχο ζευγάρι εντοπίστηκε το Σάββατο, με τον ιατροδικαστή να σημειώνει ότι αν είχαν βρεθεί νωρίτερα ο άνδρας θα είχε επιβιώσει.

«Πληγή» ο βόρειος οδικός άξονας

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, έκανε λόγο για μία τραγωδία.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία έμεινε δίπλα στον σύζυγό της, ήταν βαριά τραυματισμένη και δεν μπορούσε να συρθεί προς τον δρόμο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

«Αδυνατούσε να κάνει τις κινήσεις εκείνες που θα την έφερναν πάνω στον δρόμο και δεν ξέρουμε και ποιες ήταν οι δυνατότητές της».

Το τροχαίο είχε την τραγική κατάληξη, με τον άνδρα να καταλήγει και τη γυναίκα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της».

Σχετικά με τον βόρειο άξονα, ο κ. Λιονάκης τόνισε ότι «πρέπει κάποτε να φτιαχτεί», καθώς αποτελεί μεγάλη «πληγή» για το νησί.

«Αυτός ο δρόμος έχει πεθάνει και δυστυχώς παίρνει μαζί του και άλλους νέους ανθρώπους». 

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom