Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Συλλήψεις μετά από έφοδο σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη - Ανάμεσά τους -ξανά- γνωστός τραγουδιστής


Συνελήφθησαν 20 – 30 άτομα, μεταξύ αυτών και ο γνωστός τραγουδιστής που είχε απασχολήσει πρόσφατα και πάλι την ειδησεογραφία για τη συμμετοχή του σε νυχτερινό κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα και τη σύλληψή του και πάλι σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθης σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Πληροφορίες θέλουν να έχουν συλληφθεί 20 – 30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής που είχε απασχολήσει πρόσφατα και πάλι την ειδησεογραφία για τη συμμετοχή του σε νυχτερινό κατάστημα που λειτουργούσε παράνομα.

Την επιχείρηση συνέδραμαν και δυνάμεις της Ασφάλειας Αττικής.

Επιβάλλονται πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για το σύνολο των συλληφθέντων.

Τα πρόστιμα είναι 5.000 ευρώ για την επιχείρηση, 3.000 ευρώ για τον υπεύθυνο της επιχείρησης και 300 ευρώ στους παρευρισκόμενους.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα από την ειδική υπηρεσία του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520.

Τα «χτυπήματα» της ΔΙΜΕΑ τον τελευταίο διάστημα έχει θορυβήσει διάφορες παραβατικές ομάδες του οικονομικού εγκλήματος και δικαιώνει την απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης για τη σύσταση της. 

Υπενθυμίζεται πως η νέα Διυπηρεσιακή Μονάδα αποτελείται από αστυνομικούς και εκπαιδευμένους ελεγκτές. Πηγές της ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή επιβεβαιώνουν την θωράκιση του ελεγκτικού μηχανισμού με σύγχρονα συστήματα διαχείρισης των καταγγελιών και εξοπλισμό που θα επιτρέψει την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης αγαθών και υπηρεσιών στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom