Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ξανά θλίψη στη Μακρινίτσα: 61χρονος έπεσε σε ρέμα και σκοτώθηκε!


Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Λευτέρη Μαρέ, 61χρονών, από την Μακρινίτσα, συνταξιούχου σιδηροδρομικού.

Ο άτυχος 61χρονος χθες το πρωί έφυγε από το σπίτι του για την Κουκουράβα για να πάει να κόψει καλάμια.Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όμως εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα βάθους 2,5 μέτρων από περιπατητή που περνούσε από το σημείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Δύο οχήματα της ΠΥ Βόλου με τέσσερις άνδρες έσπευσαν στο σημείο. Επίσης κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του και μετέφεραν τη σορό στο νοσοκομείο.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει σήμερα, Δευτέρα. Ενδεχομένως ο άτυχος 61χρονος να υπέστη καρδιακή ανακοπή και έτσι έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο ρέμα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Από την Αστυνομία πάντως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Το άγγελμα του θανάτου του 61χρονου έχει προκαλέσει σοκ στη Μακρινίτσα και τον Βόλο. Ολοι μιλούν για ένα υπερδραστήριο άτομο, που δεν είχε ποτέ παραπονεθεί για την υγεία του, ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός.

Εργαζόταν στον Σιδηρόδρομο Θεσσαλίας και μόλις συνταξιοδοτήθηκε αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Μακρινίτσα, την οποία υπεραγαπούσε.

Ηταν λάτρης των μηχανών, ενώ επίσης για πολλά χρόνιαήταν μέλος του Χορευτικού Ομίλου Βόλου. Αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom