Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ηττα του Παναιτωλικού στο Βόλο με 3 - 1 και... ο Θεός βοηθός από εδώ και πέρα! (φωτο & βίντεο)


Τρίτη αγωνιστική των play out με τον Βόλο να υποδέχεται το μεσημέρι τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό, σ' ένα ματς "ζωής ή θανάτου" για τους φιλοξενούμενους, που το έχασαν εύκολα με 3 - 1 αφού δεν μπορούσαν με τίποτα να πετύχουν γκολ...

Μετά από ένα πολύ καλό αγώνα με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, από τον Παναιτωλικό κυρίως στο δεύτερο, η ομάδα του Βόλου που ήξερε να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα νίκησε τον ανήμπορο να σκοράρει Παναιτωλικό και τον βύθισε στην ουρά της βαθμολογίας σε σημείο που ένας Θεός ξέρει αν θα μπορέσει να σώσει τη θέση του στη μεγάλη κατηγορία στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Μόλις στο 3' ένα υπέροχο γκολ για τους γηπεδούχους: Μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν απομάκρυνε καλά, η μπάλα στρώθηκε στον Ριένστρα,ο οποίος με τρομερό σουτ ψηλά στο "Γ" δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κνετ και έκανε το 1-0.

Στο 13' Ο Μπουένο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που έκανε στο 11' ο Ταχάρ με το χέρι σχεδόν πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και έκανε το 2-0

Στο 36' πέναλτι για τον Παναιτωλικό μετά από χέρι μέσα στην περιοχή του Βόλου και στο 37' ο Νίκος Βέργος ανέλαβε την εκτέλεσή του και μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 2 - 1.

Ο Βόλος με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε έλεγχε το ματς, αλλά πλέον μετά τη μείωση του σκορ από τον Βέργο ο Παναιτωλικός κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα στη δημιουργία των φάσεων, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πατούν πιο εύκολα στην περιοχή.

Κι ενώ ο Παναιτωλικός αμέσως μετά το γκολ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από παράλληλη μπαλιά του Αριγίμπι στην περιοχή,που δεν την εκμεταλλεύτηκε κανείς, ο Βόλος ήταν αυτός που πέτυχε και τρίτο γκολ!!!

Στο 42' Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φαούστο Γκρίλο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Γεράσιμο Μήτογλου ο οποίος από κοντά έκανε με σουτ το 3-1.

Λήξη του ημιχρόνου με τον Βόλο να προηγείται 3 - 1 του Παναιτωλικού....

Το δεύτρο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, αλλά πολύ γρήγορα ο Δέλλας έκανε τρεις μαζεμένες σε μία ύστατη προσπάθεια να αλλάξει τα πράγματα για τον Παναιτωλικό που όσο περνούσε η ώρα τόσο βάραιναν τα πόδια των παικτών από το ήδη διαμορφωμένο 3 - 1....

Στο 50' πέτυχε γκολ με τον Ντίας,που ακυρώθηκε γιατί ο Τσότσαλιτς που έκανε την πρώτη πάσα ήταν σε θέση οφ σάιντ....

Μετά την τριπλή αλλαγή του Δέλλα ο Παναιτωλικός άλλαξε και το σύστημα σε 4-4-2: Ο Εντιγκά πήγε στο κέντρο της άμυνας, οι Ντίας και Ταχάρ  δίδυμο στον άξονα με τους Αριγίμπι και Ντάλσιο στις πτέρυγες. Ο Καρέλης μαζί με τον Βέργο το επιθετικό δίδυμο.Εγινε πιο επιθετικός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά και πάλι δεν έβρισκε το στόχο.

Στο 67' σωτήρια απόκρουση του Κνετ: Μετά από παράλληλη μπαλιά του Φεράρι, ο Σάντος έκανε την προβολή και ο Κνετ έσωσε τον Παναιτωλικό.

Στο 72' τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Ντάλσιο βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου είπε "όχι" και στις δύο προσπάθειες του αντιπάλου του.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει,να φτιάχει ευκαιρίες με Καρέλη,Βέργο,Γιάκολις,Ντουάρτε κλπ,αλλά να μην μπορεί να σκοράρει...

Αποκορύφωμα αστοχίας του Παναιτωλικού στο 86' , όταν ο Βέργος απέναντι στον Κλέιμαν, σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι!!!

Αμέσως μετά στο 87'  ο Ντάλτσιο έχασε νέα ευκαιρία για να μειώσει το σκορ!!!

Με τόσες ευκαιρίες που έχασε ο Παναιτωλικός και με την άνεση που έφαγε τα τρία γκολ φυσικό και επόμενο ήταν να χάσει το ματς με 3 - 1 και ίσως και την κατηγορία στο τέλος των play out...

Βόλος: Κλέιμαν, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου,Ριένστρα, Νίνης, Μπαρτόλο(74' Κιάκος), Μπουένο(57' Ρενάτο Σάντος), Κρητικός(84' Σάντσες), Περέα

Παναιτωλικός: Κνετ, Περέιρα(74' Γιάκολις), Μεντίνα(53' Μανθάτης), Καρασαλίδης(53' Καρέλης), Τσότσαλιτς, Εντινγκά, Ταχάρ, Μεντόσα(53' Ντάλτσιο), Ντίας, Αριγίπμπι(74' Ντουάρτε), Βέργος.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom