Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Η μητέρα της 28χρονης ξεσπά για το τροχαίο στη Γαύδο: Να πει όλη την αλήθεια ο φίλος της κόρης μου!


«Να πει όλη την αλήθεια ο 40χρονος. Δεν πιστεύω αυτά που ισχυρίζεται ο φίλος της κόρης μου. Δεν δέχομαι το σενάριό του. Κάτι άλλο έγινε. Υπάρχουν στοιχεία, αμφιβολίες, και θα αποκαλυφθούν όσα πραγματικά έγιναν».

του Νέστορα Δημαρά 
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο άδικος θάνατος της 28χρονης Κορίνας σε χαράδρα της Γαύδου, με τη μητέρα της, Εύη Λαβράνου, να συγκλονίζει μιλώντας στη Realnews. Οπως τονίζει, η μαρτυρία του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που βρέθηκε στον γκρεμό δεν ευσταθεί, καθώς δεν «δένει» με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από τις έρευνες.

Σύμφωνα με τον 40χρονο Πέτρο Γασπαράκη, «όλα συνέβησαν όταν λύθηκε το χειρόφρενο και το αμάξι έφυγε στον γκρεμό. Θυμάμαι πολύ καλά ότι το χειρόφρενο το είχα τραβήξει. Εβαλα το αυτοκίνητο μπροστά για να ζεσταθεί και να ανάψω το καλοριφέρ, πέρασαν δύο λεπτά και μετά το αμάξι πήγε κάτω στον γκρεμό…». 


Τον ισχυρισμό αυτό αντικρούει η οικογένεια της Κορίνας. «Εάν έπεφτε μαζί με την κόρη μου, όπως λέει, δεν θα έπρεπε να είχε χτυπήσει πιο πολύ; Το παιδί μου τσακίστηκε, έσπασε πλευρά, πόδια, έγινε κομμάτια και εκείνος όχι μόνο βγήκε με μερικές γρατζουνιές, αλλά ανέβηκε και στον γκρεμό που οι πυροσβέστες με σχοινιά είχαν δυσκολίες. Πολλοί λένε ότι αυτός δεν έφυγε κάτω με το αμάξι…», λέει η μητέρα της 28χρονης.

«Είχε ταχύτητα»

Ειδικοί από την Τροχαία Χανίων, που εξέτασαν για πρώτη φορά το μοιραίο Ι.Χ., προέβησαν σε μια καθοριστική αποκάλυψη.

«Το κιβώτιο ταχυτήτων βρέθηκε να έχει περασμένη τη 2η ταχύτητα. Ολα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το όχημα ήταν εν κινήσει. Αν πάλι υποθέσουμε πως ήταν ακινητοποιημένο, δεν είναι δυνατό να κινηθεί ή να τσουλήσει, ακόμα και αν λυθεί το χειρόφρενο. 

Οι έρευνές μας δεν θα σταματήσουν μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια. Αναμένουμε τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς και άλλα αποκαλυπτικά στοιχεία», τονίζει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης.

Το μοιραίο συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν οι δύο νέοι βρέθηκαν στη θέση Βαθύ Σέλι στη Γαύδο, για να θαυμάσουν τη θέα. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο με το ζευγάρι βρέθηκε μέσα σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων. 

Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι βγήκε από το όχημα, σκέπασε με μια κουβέρτα την Κορίνα που πονούσε από τα τραύματά της και στη συνέχεια ανέβηκε μετά από μισή ώρα τη χαράδρα για να «πιάσει» σήμα και να καλέσει με το κινητό του βοήθεια.

«Στις 5:53 κάλεσα το 166, έδωσα το στίγμα μας, ζήτησα αεροδιακομιδή, πήρα και τον γιατρό της Γαύδου, που ήρθε μετά από 10 λεπτά», λέει ο Π. Γασπαράκης. 

«Τα ευρήματα αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του. Η αξιοπιστία του δεν είναι δεδομένη. Φέρει μόνο επιδερμικούς τραυματισμούς, ο γκρεμός είχε κλίση 90 μοίρες και μόνο με σχοινιά γίνεται ανάβαση», αναφέρει στην «R» o κ. Σκαμπαρδώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom