Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Ομολόγησε ο 25χρονος! - «Δεν είχα ιδέα ότι είναι έγκυος» (βίντεο)


Άγνοια για την εγκυμοσύνη της 25χρονης εγκύου στην οποία επιτέθηκε, δήλωσε στους αστυνομικούς ο δράστης της σε βάρος της επίθεσης με καυστικό υγρό στα Τουρκοβούνια,κοντά στην Αγία Κυριακή στην Κυψέλη.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε το Σάββατο στον ανακριτή για να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της εγκύου. Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη.

Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, ο 25χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας όμως πως δεν γνώριζε ότι η κοπέλα ήταν έγκυος.

«Εγώ το έκανα, ναι.Τα πράγματα όμως, δεν είναι όπως τα ξέρετε. Δεν είχα ιδέα ότι είναι έγκυος», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε στην επίθεση, έδωσε δύο διαφορετικές εκδοχές, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για αμμωνία.Όμως οι αρχές δεν έχουν διακριβώσει ακόμα το είδος του καυστικού υγρού.

Ο 25χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με την παθούσα πριν από δύο χρόνια.Όπως έγινε γνωστό, είχε κανονίσει να συναντηθούν με την 25χρονη για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας στους αστυνομικούς, ο άνδρας της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.Είχε το καυστικό υγρό σε ένα πανί, τραυματίζοντας την κοπέλα στο πρόσωπο και τα χείλη.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και τον συνέλαβαν στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας.Στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom