Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: "Κλειδί" το παρελθόν της 25χρονης - Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη (βίντεο)


Στο παρελθόν της 25χρονης εγκύου που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη στρέφονται οι Αρχές. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους έτσι έστω να στοιχειοθετήσουν την παρουσία ενός ατόμου από το παρελθόν της 25χρονης γυναίκας στο σημείο της επίθεσης το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Πρόκειται για άτομο που, όπως φαίνεται, γνώριζε την 25χρονη.

Σημειώνεται ότι το αυτόφωρο για την υπόθεση έχει περάσει, ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να προχωρήσουν σε σύλληψη για κάποιο άλλο αδίκημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: "Με πλησίασε ένας άνδρας την ώρα που περπατούσα στην οδό Ηπείρου στα Τουρκοβούνια και μου έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια μπήκε σε ένα μπλε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Αμέσως μετά την επίθεση τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ".

Σύμφωνα με την κάρτα που άνοιξε στο ΕΚΑΒ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα. Φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση η επίθεση που δέχθηκε με το γεγονός ότι η 25χρονη βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η καυστική ουσία

Θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι. Το PH είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και το έμβρυο είναι καλά.

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν βγαίνουν» δήλωσε στο MEGA, κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: "είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχη δεν απέβησαν μοιραία». «Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom