Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Ισοπαλία του Παναιτωλικού 1 - 1 στη Λάρισα και.... στην προτελευταία θέση! (φωτο & βίντεο)


"Τελικός" των play out απόψε στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ,που είχε 19 βαθμούς και Παναιτωλικό με 20,ενώ ο ΟΦΗ που νίκησε νωρίτερα τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε πάρει κεφάλι με 23 βαθμούς.

Μετά από ένα αγχωτικό, αλλά ωραίο παιχνίδι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1 - 1 και στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με 20 και 21 βαθμούς, ενώ απoμένουν πέντε αγώνες για την ολοκλήρωση των play out.

Στο 8' ο Πινακάς έκανε το τακουνάκι, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρασαλίδη και ο Ευαγγέλου σωστά έδειξε την άσπρη βούλα.Το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Κνετ έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στο 12' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Εντινγκά από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αριγίμπι, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ...

Στο 21' ωραία ενέργεια του Ντίας, που απέφυγε τους Μπέρτο, Κολομπίνο, πάτησε περιοχή, αλλά ο Νάγκι μπλόκαρε το σουτ του.

Στο 31' ο Βέργος κατεβάσε υπέροχα την μπάλα και απέφυγε τον Μπέρτο,όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ...

Στο 44' γκολ για την ΑΕΛ: Ο Ντουρμισάι κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα ξερό σουτ την έστειλε  στα δίχτυα του Κνετ γράφοντας το 1 - 0.

Ψυχρολουσία για τον Παναιτωλικό που πήγε στα αποδυτήρια με το 1 - 0 εις βάρος του!


Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η Λάρισα,ενώ ο Παναιτωλικός μπήκε φορτσάτος στο γήπεδο και πολύ γρήγορα ισοφάρισε...

Στο 50' η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό: Ο Μεντόσα έπαιξε κάθετα για τον Βέργο, που έφυγε μπροστά, πάτησε περιοχή και πλάσαρε τον Νάγκι στην κλειστή του γωνία με το αριστερό 1 - 1!

Μετά το 1 - 1 το παιχνίδι άναψε για τα καλά, με τον Παναιτωλικό να γίνεται επικίνδυνος και να ψάχνει για δεύτερο γκολ με τον Βέργο, ενώ και η ΑΕΛ προσπαθούσε το ίδιο κι έφτασε πολύ κοντά με τον Ακούνια και τον Μπέρτο...

Πολλά νεύρα και φάουλ εκατέρωθεν καθώς και κίτρινες κάρτες!

Στο 81' η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουκάντζο από τον Τσότσαλιτς,χωρίς να υπάρχει κάτι...

Προς το τέλος του αγώνα ο Δέλλας φρόντισε περισσότερο την άμυνά του για να κρατήσει έστω τον 1 βαθμό της διαφοράς του Παναιτωλικού από την ΑΕΛ....,ενώ είχε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πετύχει κι ένα γκολ, αλλά το χέρι αμυντικού της Λάρισας θεωρήθηκε κολλημένο στο σώμα!

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος, Χουσίνο(46' Ηλιάδης), Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι(λ.τ. 84' Τσόσιτς) , Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα(87' Γράουρ), Ακούνια, Πινακάς(67' Μουκάντζο), Ντουρμισάι(84' Νούνιτς).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ,Τσιγγάρας(λ.τ. 79' Μεντίνα), Καρασαλίδης, Τσότσαλιτς,,Περέιρα,Εντινγκά(85' Ντάλτσιο),Ταχάρ, Μεντόσα(85' Μανθάτης), Αριγίμπι(73' Μαλής),
 Ντίας, Βέργος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom