Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Στο πλευρό του Διούδη οι παίκτες του Παναθηναϊκού (φωτο)


Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση.

Οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό δεν τον ξέχασαν και μέσω του Instagram έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τον Έλληνα γκολκίπερ. Είναι χαρακτηριστικό πως όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» ουσιαστικά έβαλαν σε προτεραιότητα την κατάσταση του συμπαίκτη τους και όχι το σημαντικό αποτέλεσμα που πήραν στο Φάληρο.

Όλοι τους πόσταραν φωτογραφίες του Σωκράτη Διούδη με συγκλονιστκά μηνύματα, αναφέροντας πως τον περιμένουν γρήγορα κοντά τους έτσι ώστε να συνεχίσουν την εντυπωσιακή φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα, όλοι μαζί σαν μια οικογένεια όπως κάνουν από την αρχή της σεζόν!

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έγραψε χαρακτηριστικά «Σωκράτη σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας! Συνεχίζουμε ταπεινά και με δουλειά». Ο Ματίας Γιόχανσον ανέφερε «Κάποιες φορές είναι όλα είναι θέμα πάθους και μάχης. Σωκράτη αδερφέ μου γίνε γρήγορα καλά. Είμαστε μαζί σου», ενώ το μήνυμα του Γιάννη Μπουζούκη ήταν «Είσαι μεγάλος! Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας». Χαρακτηριστικό ήταν και το μήνυμα του Κωνσταντίνου Κότσαρη που έγραψε «Τόσο κοντά… Συνεχίζουμε. Σωκράτη περαστικά και γρήγορα κοντά μας».

Δείτε τα συγκλονιστικά μηνύματα:







Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Bouzoukis (@giannisbouzoukis) στις

leoforos.gr/ & www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom