Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του Ιδομενέα Εμπεσού για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Ευχαριστίες από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου προς τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους διοργανωτές

Μεγάλος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων διεξήχθη για το Ίδρυμα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου το Σάββατο (3/11) στο γήπεδο του Εμπεσσού Δήμου Αμφιλοχίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ιδομενέα.

Οι παλαίμαχοι των Πειραιωτών κατέφθασαν με το πούλμαν της ομάδας στην Αμφιλοχία:

Για την ιστορία του αγώνα, ο Ιδομενέας επικράτησε με 3-2 με γκολ των Ψωμοδότη, Νικολάου και Ρεγκούτα. Τα δύο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσε ο Καλαμαράς.

Οι Συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κελεσίδης, Ραϊσός, Ξανθόπουλος, Μαντάνης, Μπονόβας,Καλτσάς Χ., Δαμιανίδης, Καλαμαράς, Σταυρόπουλος,Καλτσάς Κ., Ασβεστάς, Στομάτης
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΟΥ: Χαρατσάρης, Νέστορας, Μάγκας, Μανώλης Αθ., Μανώλης Κ., Κουτρουμάνος, Νικολάου, Ψωμοδότης, Βλάχος, Χαλκός, Μπεχλιούλης, Μίχας, Χαρατσάρης, Αρμενιάκος, Κοκορόσκος, Τσιαντής, Ράβδος, Ριζογιάννης, Παπανίκος,
Βασίλης, Κωνσταντόπουλος, Παππάς, Καλές, Μανιφάβας, Ρεγκούτας
από το https://www.fosonline.gr/

Οι ευχαριστίες της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Ευχαριστούμε από καρδιάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Ιδομενέα Εμπεσού Αιτωλ/νίας, που ενώθηκαν δίνοντας έναν αγώνα αλληλεγγύης και ενίσχυσης για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Εμπεσού.

Θερμά ευχαριστούμε το Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Απόστολο Κοιμήση, που εμπνεύστηκε την ιδέα και επωμίστηκε την όλη άψογη καθ’ όλα διοργάνωση του αγώνα, τον συγχαίρουμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία του και ευελπιστούμε να υπάρξουν στο μέλλον μιμητές του.

Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ. Θωμά Μπαγιάτη, πρόεδρο Εμπεσού Αιτωλ/νίας, που διέθεσε το Δημοτικό Στάδιο και φιλοξένησε εγκάρδια τους ποδοσφαιριστές και τους άλλους παράγοντες του αγώνα, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό, όπου οι επιβλητικοί όγκοι των βουνών προκαλούσαν δέος και θαυμασμό.

Η πρωτοβουλία του Συνδέσμου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς να δοθεί τιμητική πλακέτα στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αναγνωρίζοντας και τιμώντας τον 20ετή αγώνα για τη θεραπεία και αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρίες έχει ιδιαίτερη σημασία και συμβολισμό για τους ανθρώπους και τη μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Μεγάλη η ηθική ικανοποίηση και ενίσχυση για μας, γιατί αισθανόμαστε ότι έχουμε συνοδοιπόρους και συναγωνιστές στο δύσκολο έργο που επιτελούμε. Είμαστε ευγνώμονες και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

Επαμεινώνδας Τάνταρος   Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom