Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Η Μεσολογγίτισσα Αυγή Βουτσινά που διέκοψε τον Τσίπρα στη Βουλή (φωτο & βίντεο)

Ακτιβίστρια,εργαζόμενη,μητέρα και γιαγιά που κατατροπώνει τους πολιτικούς

Μια γυναίκα που βρισκόταν χτες το βράδυ στα θεωρεία της Βουλής διέκοψε τον πρωθυπουργό κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο καθώς σηκώθηκε όρθια και φώναξε: «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσίπρα, ψήφισε «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα».


Φυσικά με βάση τον κανονισμό στης Βουλής απομακρύνθηκε άμεσα από τον χώρο,ενώ ο Τσίπρας δεν πτοήθηκε.... κοίταξε ψηλά προς τα θεωρεία,δεν απάντησε παρά μόνο σχολίασε, προσπερνώντας το περιστατικό: «Η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας».

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ο τρόπος διαμαρτυρίας της συγκεκριμένης γυναίκας γίνεται είδηση. Το όνομά της είναι Αυγή Βουτσινά και το πρόσωπό της δεν είναι άγνωστο στον πολύ κόσμο.

Που την έχουμε ξαναδεί;

Στις 13 Ιουλίου 2015, όταν στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν ομοσπονδίες εργαζομένων, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την υπογραφή της συμφωνίας (το 3ο μνημόνιο) με τους εταίρους,η κυρία Αυγή Βουτσινά είχε τραβήξει και τότε τα φλας των φωτογράφων αφού έκαψε έξω από τη Βουλή μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο συγκεκριμένος τρόπος διαμαρτυρίας είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε κάποιους από τους διαδηλωτές.

Η κυρία Βουτσινά είχε παραβρεθεί τον Δεκέμβριο του 2013 και σε εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον υπουργό Εργασίας τότε Γιάννη Βρούτση,ο οποίος για πολλές μέρες πρέπει να την έβλεπε στον ύπνο του.


Μαχητικό παρών στη Βουλή έδωσε και τον Δεκέμβριο του 2014,κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Κάποια στιγμή και ενώ οι βουλευτές ψήφιζαν, η κυρία Βουτσινά σηκώθηκε και έδειξε την μπλούζα της, στην οποία είχε γράψει το σύνθημα «ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ». Αμέσως ήρθε η ασφάλεια και της ζήτησε να καθίσει. Η Αυγή Βουτσινά προέβαλε αντιρρήσεις στους άνδρες της ασφάλειας και έτσι αποφάσισαν να την απομακρύνουν από τα θεωρεία.

Σύντομο βιογραφικό από την ίδια
Είμαι 49 ετών,έχω έναν γιο 29 ετών που είναι τρίτος καπετάνιος στο εμπορικό ναυτικό ,μια κόρη 26 ετών και μια εγγονή την πριγκιπέσα μου 16 μηνών.

Εργάζομαι σε εμπορική επιχείρηση με έδρα την Πάτρα τα τελευταία 5 χρόνια ως επιθεωρητής πωλήσεων.Όλα μου τα χρόνια είμαι στο κομμάτι των πωλήσεων σε εταιρίες στο χώρο του τροφίμου.

Κατάγομαι από το Μεσολόγγι με Κεφαλονίτικες ρίζες. Μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο στην Καλλιθέα.Σπούδασα τουριστικά,αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αντικείμενο αυτό.

Τα τελευταία 9 χρόνια μένω στον Άλιμο και τον έχω αγαπήσει γιατί παρ’όλο που είσαι στην Αθήνα,μπορείς και έχεις μια ποιότητα ζωής,που δεν την βρίσκεις εύκολα πλέον στον νομό μας.

Αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά πρώτον γιατί πλέον έχω χρόνο να διαθέσω και δεύτερον γιατί αν περιμένουμε όλοι από κάποιον άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα γινόμαστε μόνο γραφικοί.Θέλω να διεκδικήσω ποιότητα ζωής και ανθρώπινη διαβίωση.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του νέου Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη.

Διαβάστε κι αυτό:
Η πρωτοβουλία της Αυγής Βουτσινά και το κόμμα του Επιχειρείν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom