Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

«Βόμβες» Κωνσταντοπούλου κατά πάντων: Αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης,είναι το κανίς του Τσίπρα κι ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ (βίντεο)


Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε σήμερα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτιθέμενη κατά του Αλέξη Τσίπρα,του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Πολάκη κυρίως αποκαλώντας τον δεύτερο
«αγράμματο υποκείμενο» και κανίς του Τσίπρα κι αυτόν του Τραμπ.

Συγκεκριμένα η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλώντας στους Αταίριαστους στον ΣΚΑΪ, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η οποία όπως είπε έχει υπουργούς σαν τον Παύλο Πολάκη. «Αυτό το υποκείμενο, το αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης έκανε πλάκα με τους νεκρούς στο Μάτι, κοροϊδεύοντας και τους νεκρούς σε μία άλλη χώρα με αναφορές στην Δούρου», είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την κάλυψη του κ. Πολάκη από τον πρωθυπουργό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι το «κανίς (σκυλάκι) του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ».

Στην συνέχει «αποκάλυψε» το παρασκήνιο πίσω από την υπουργοποίηση του Παύλου Πολάκη λέγοντας πως: «όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας για τον κ. Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής τον χαρακτήρισε αδίστακτο, γιατί «πήρε το ΟΧΙ των Ελλήνων και το έκανε ΝΑΙ», ενώ τόνισε πως είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θυμήθηκε και την υπόθεση Καμμένου με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία και είπε ότι θα έπρεπε να ελέγχεται από την Δικαιοσύνη....

Ενώ για την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είπε ότι  ελεγχέται από την κυβέρνηση,τα ίδια είπε και για την Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom