Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Σοκ στο Βόλο: 11χρονο αγγελούδι έπεσε νεκρό την ώρα που έπαιζε


Τραγική κατάληξη είχε χθες το βράδυ για ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 11 ετών, το παιχνίδι με τους αγαπημένους του φίλους στο άλσος της γειτονιάς στη Χιλιάδου.

Στις 7.30 το απόγευμα και ενώ τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε, ο μικρούλης αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και ενώ έπαιζε μπάλα με άλλα παιδιά στο Άσυλο, έπεσε λιπόθυμος στο άλσος. Οι φίλοι του πάγωσαν. Προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Οι γονείς των παιδιών σοκαρίστηκαν και άρχισαν να καλούν απεγνωσμένα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τα παιδάκια φώναζαν. Ο μικρούλης είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν συνερχόταν.

Στο τόπο μετέβη αμέσως η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό της Μονάδας, ο οποίος αμέσως άρχισε να παράσχει επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.

Με χαμηλό σφυγμό και παγωμένος ο μικρούλης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διασωληνώθηκε άμεσα. Παρά την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, τις μαλάξεις και την αδρεναλίνη που έγινε εκεί, το αγγελούδι δεν επανήλθε.

Στις 8.20 το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο 11χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Συντετριμμένοι οι γονείς του αδυνατούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Αμέσως επιστρατεύτηκε ψυχολόγος για υποστήριξη της οικογένειας του μικρούλη, η οποία από τη μία στιγμή στην άλλη βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που αναμένεται εντός της ημέρας θα φωτίσει τα αίτια της τραγωδίας.

https://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom