Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χτύπησαν το Βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ - Ο ίδιος καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή


- "Είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και θα σε σκοτώσουμε τώρα" του είπαν, καταγγέλλει ο Δημήτρης Στρατούλης
- Χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ 
- Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΟΑΚΑ και στη συνέχεια με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο που εφημερεύει για εξετάσεις

Στο ημίχρονο του αγώνα της Superleague ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο,τον οποίο παρακολουθούσε με το γιο του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης,βγήκε στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου και εκεί δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα ατόμων, που τον είδαν έξω από τη θύρα 11 και τον αναγνώρισαν.

Ο γιος του είχε παραμείνει στην εξέδρα και δεν κινδύνευσε.

Όπως κατήγγειλε  ο ίδιος ο κ. Στρατούλης στο δελτίο του Alpha,όπου βγήκε τηλεφωνικά, του είπαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. "Θα σε σκοτώσουμε τώρα" δήλωσε ότι του είπαν κι άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι.
Είπε επίσης ότι τον έσωσαν φίλαθλοι που βρίσκονταν στο σημείο και τον απέσπασαν από τα χέρια των δραστών!

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ καταγγέλλει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής και σε ανακοίνωσή του τονίζει: "Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του 'πως τώρα θα σε σκοτώσουμε'.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ & ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ, ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ, ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ, Ε, ΤΟΤΕ SORRY, AΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Τ`ΑΥΤΙΑ & ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2JMwqD-ho3U

Read more: Go to TOP and Bottom