Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Τα μυστικά της γνήσιας Λίστας Λαγκάρντ - Περιλαμβάνει τρία μέλη "αγίας" οικογένειας



του Σπύρου Καρατζαφέρη
Στις δέκα το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων το spirospero.gr, πληροφορήθηκε από έγκυρες πηγές ότι η μέχρι τώρα αντιπαραβολή της παλιάς λίστας με την καινούρια, προκύπτουν τρία νέα ονόματα τα οποία ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Η καινούρια λίστα Λαγκάρντ συνοδεύεται από λεπτομερή στοιχεία των καταθετών και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει παρανόηση για συνωνυμίες κ.α. Η επίσημη ανακοίνωση της αντιπαραβολής αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τα τρία μέλη ανήκουν σε μεγάλη πολιτική οικογένεια και εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες του spirospero.gr, θα ακολουθήσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.Νεότερες πληροφορίες ανεβάζουν το πόσο των καταθέσεων πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ.

Εάν και εφόσον (έως ότου ανακοινωθεί επίσημα, θα γράφουμε « εάν και εφόσον») επιβεβαιωθεί η αποκλειστική πληροφορία του spirospero ότι η γνήσια λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνει τρία ονόματα μελών της νεότερης «αγίας οικογένειας», τότε η πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας θα είναι ραγδαίες.

Η τριτοκομματική κυβέρνηση θα κλονιστεί, πολιτικός αρχηγός θα εξαφανιστεί, πρώην υπουργοί θα πάνε φυλακή για κακουργηματικές πράξεις, ένα, τουλάχιστον κόμμα θα διαλυθεί και ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα κληθεί να διαχειρηστεί την μεγαλύτερη κρίση του πολιτικού συστήματος. Δεν αποκλείεται καθόλου η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Έχει γραφεί προ δεκαπενθημέρου περίπου ότι έγινε νύχτα στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Βουλή μυστική σύσκεψη των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ. Πριν φτάσει στην Αθήνα η γνήσια λίστα η κυβέρνηση είχε πληροφορίες ότι «κάτι εξαιρετικό συμβαίνει».Τι συζητήθηκε στην μυστική σύσκεψη δεν έγινε γνωστό, ούτε πόσα γνώριζε το πρωθυπουργικό γραφείο. Η λίστα ήρθε την Τετάρτη και αμέσως άρχισε η σύγκριση μεταξύ παλιάς και νέας.

Όπως υποστηρίζει, βάσει εγκύρων πληροφοριών, το spirospero από εχθές το βράδυ (24/12/12) στην γνήσια λίστα περιλαμβάνονται τρία ονόματα μελών μεγάλης πολιτικής οικογένειας με μυθικές καταθέσεις (η γνήσια λίστα είναι «γραμμένη» σε cd και κάθε όνομα ακολουθείτε από πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία (όνομα, καταθέσεις, ημερομηνίες, κινήσεις κ.α.) Προφανώς το ίδιο συνέβαινε και με την πειραγμένη λίστα, που και αυτή ήταν σε cd. Η πρώτη λίστα αντιγράφηκε σε στικάκι και απ' ότι φαίνεται έγινε αλλοίωση. Αφαιρέθηκαν τα κρίσιμα ονόματα και εξαφανίστηκαν οι φάκελοι με τα στοιχεία ενός εκάστου.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που διατείνονται «δεν θα βγει και τώρα τίποτε» , ότι θα αποκρυβεί η αλήθεια για να μην καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα. Δεν πρέπει να έχουν δίκιο. Αυτή τη φορά η γνήσια λίστα είναι στα χέρια των αδιάφθορων οικονομικών εισαγγελέων κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, οι οποίοι αποκλείεται να συμβιβαστούν για οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα.

Λέγεται ότι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν έως το τέλος της εβδομάδας και αναμένεται πολιτικό τσουνάμι.
Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί με περιμένουν στην γωνία. Στην Ελλάδα πολλές φορές το μαύρο γίνεται άσπρο και την πληρώνει στο τέλος ο δημοσιογράφος. Ας περιμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις και τα ξαναλέμε...

2 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη
χρόνια σας πολλά με υγεία και ευτυχία.

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Ανέστη μου!
Χρόνια Πολλά και σε σας,πάντα και πάνω απ' όλα με υγεία!

Read more: Go to TOP and Bottom