Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΙΔΙ ΦΑΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ — Ο Θηλυκός Σαΐνης, είναι από πολιτική ….κορμάρα!!!


=== Λοιπόν οι νεοδημοπράτες δεν έχουν το θεό τους. Προσπαθούν να βγάλουν την πορφυρογέννητη λάδι. Κόρη πολιτικού γαρ…
  === Συντονισμένα, όλοι μιλάνε για τη νέα αστυνόμο Σαΐνι –  Όλγα Κεφαλογιάννη, που κατάλαβε ότι την έκλεβαν μέσα στο ίδιο της το υπουργείο. Την υπόθεση την ξέρουμε, πρόκειται για τον ΕΟΤ. Εχουμε πει άλλωστε δυο λογάκια επ αυτού.
   === Επίσης στη σάτιρα που θα κάνω, θα λαϊκίσω λίγο. Αλλά πάνε γυρεύοντας.
   === Όλγα μου, τι να σου πω, μπράβο σου κορίτσι μου. Από μυαλό είσαι αετός. Καλέ τι αετός; Αετοί, γεράκια, μπούφοι, κοκόρια, όλα τα πετούμενα μαζί.
Κατάλαβες Όλγα, ότι ήταν απατεώνας ο συνεργάτης σου Ν. Καραχάλιος – ειδικός σύμβουλος κι επομένως ο εξ απορρήτων – του γενικού γραμματέα, αυτού δηλαδή, που συνεργάζεσαι και συναντάς καθημερινά.
   === Θερμά συγχαρητήρια κατ αρχήν, για το πόσο γρήγορα, τον πήρες μυρωδιά. Μόλις ένα εξάμηνο έκανες να το καταλάβεις. Όλους αυτούς τους μήνες…
  === Τους είχες να διαχειρίζονται υποθέσεις πολλών εκατομμυρίων, ή κάνω λάθος;
   === Να υποθέσω, ότι είσαι σίγουρη για την εντιμότητα τους, για όλες τις προηγούμενες μέρες που αλώνιζαν στο υπουργείο. 
  === Για κοίτα καλύτερα τι έκαναν πριν, γιατί αν αμάρτησε μόνο στις 21/12/2012 έφταιγαν οι Μάγια και η επερχόμενη καταστροφή του κόσμου.
   === Καλά, για σπατάλη μη μιλάς. Δε σε παίρνει, μ εκείνο το video που έφτιαξες για να διαφημίσεις τον εαυτό σου κι όχι την Ελλάδα, αφού μέσα ήσουν εσύ και το Λονδίνο. Μας στοίχισε ο χορός, σα να ήταν  τρίωρη αμερικάνικη υπερπαραγωγή μιούζικαλ… 
   === Αλλά για σένα χαλάλι σου.  Στο θέμα μας όμως Όλγα. Πως το κατάλαβες ρε θηρίο; Είδες κάτι στο μάτι του Ν. Καραχάλιου; Παρατήρησες κινήσεις ύποπτες; Έψαξες τα λογιστικά βιβλία; Πως είπες; Στο είπε ο νέος σου συνεργάτης; Ποιος; Ο Πουαρό, ο Σέρλοκ Χολμς, ο 007; Ο νέος γενικός γραμματέας;
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ 1   === Σώπα! Τέτοια ομάδα πάταξης του εγκλήματος χάνεστε εδώ πάντως. Να σας πάρουν στο CSI να πιάνετε τους κακούς. Εσύ κι ο «Μακ Τέιλορ», θα κάνατε αχτύπητο δίδυμο στη σειρά.  Η «Στέλλα» θα έσκαγε από το κακό της.
   === Όλγα, να σε ρωτήσω κάτι μεταξύ σοβαρού κι αστείου: Αν δεν ήταν ευσυνείδητη η υπάλληλος της Τράπεζας, να ξεκινήσει τις διαδικασίες, ξέρεις τι θα γίνονταν; Ίσως ήσουν καλεσμένη σε καμιά συγκέντρωση, απ αυτές που κάνουν οι κόλακες και τα σκουλήκια, να τρως γλυκά και να δέχεσαι ανόητα σαλιαρίσματα από το Βασιλάκο. Κι όχι μόνο επειδή είσαι όμορφη γυναίκα, αλλά κυρίως επειδή είσαι χαζή υπουργός. Με συγχωρείς για τη βρισιά, το «υπουργός». Αγκαλιά θα σουν, όπως όλο αυτό τον καιρό, με τους γενικούς γραμματείς, να λέτε πόσο καλά τα καταφέρνει ο αρχηγός και πόσο όμορφα πατάσσει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή. Εσύ και όοολοι οι υπουργοί σωτήρες κι ανοιχτομάτηδες.
  === Χρωστάς λοιπόν ένα μπράβο στην υπάλληλο της Τράπεζας, που έκανε την αρχή. Που σας άνοιξε τα μάτια, αν δεχτούμε ότι κοιμόσασταν και δεν το ξέρατε. Αν και το θεωρώ πιθανό να τη μεταθέτουν την υπάλληλο, γιατί «χαλάει δουλειές». Σας έχω ικανούς και γι αυτό, έχετε κάνει τρις χειρότερα.
  === Κάτι τέτοιους συμβούλους, έχετε περίσσευμα στη νέα δημοπρασία. Τους κάνετε μαζική παραγωγή. Ένας φεύγει 100 έρχονται.
  === Η ανικανότητα σου είναι παροιμιώδης. Η καλύτερη υπηρεσία στη χώρα, θα ήταν να πας στο σπίτι σου, αλλά φευ… Εδώ, μένει ο σαμαράς ο αρχηγός των αχρήστων και πιο άχρηστος απ όλους.
  ===  Όσο για τον εισαγγελέα: Από πότε το ήξεραν και πότε έγιναν οι συλλήψεις; Ίσα – ίσα να περάσει το αυτόφωρο για κάποιους. Σύμπτωση, ή μάλλον ανθρωπισμός. Να μην περάσουν καλά Χριστούγεννα; Άντε, και του χρόνου πιο μεγάλη μπάζα.
   === Και μια τελευταία κουβέντα. Καλά, τι ακριβώς συμβούλευε εσένα και τον πρώην γενικό γραμματέα; Τις ακούγατε τις συμβουλές του, ε, τις ακούγατε; Φυσικά τις άκουγαν, γι αυτό τον πλήρωναν, χα- χα!
  === Κάτσε τώρα γαλάζιο γίδι και φάε το κουτόχορτο. Θαμπώσου κι απ τα πόδια, για να μην πω άλλο μέρος, της Όλγας, που φροντίζουν να μας δείχνουν αφειδώς τα κανάλια. Αλλά τι άλλο να δείξουν; Το έργο της; Πολύ καλά τα λέει η παροιμία: Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια…
Αλίμονο μας, αν τα γαλαζοαίματα λαγωνικά μείνουν κι αυτό το χρόνο…
εικονογράφηση ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom