Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε 42χρονος ηθοποιός


Αυτοκτόνησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής, ένας από τους πρωταγωνιστές του σίριαλ "Αέρινες σιωπές". Τι συνέβη...
Τραγική ειρωνεία: στο ίδιο σίριαλ πρωταγωνιστούσε και η Ελευθερία Βιδάκη-οι δυο τους υποδύονταν το ζευγάρι! Ο συμπρωταγωνιστής του Μάριος Αθανασίου μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR.


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγες ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοτπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Άέρινες Σιωπές".
Ο Δημήτρης Βογιατζής ήταν ο ηθοποιός που αντικατέστησε τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ τον ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Βογιατζής βρέθηκε κρεμασμένος και τα αίτια αυτής του της απόφασης ήταν η ψυχολογική του κούραση.
Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου και συμπρωταγωνιστή του Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος σοκαρίστηκε στο άκουσμα του τραγικού νέου. Μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τη συνεργασία τους και τη γνωριμία τους, αλλά και για τον χαρακτήρα του ηθοποιού: "Δεν μπορώ να το πιστέψω! Ο Δημήτρης ήταν ένα πάρα πολύ καλός συνεργάτης, ένα υπέροχο παιδί, αξιόλογος άνθρωπος. Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τη βιτρίνα και τη ζελατίνα του χώρου του θεάματος. Συναντηθήκαμε κάποιες φορές μετά τη συνεργασία μας. Ήταν πάντα ο άνθρωπος που ήθελε να σου φτιάξει τη διάθεση, να σε κάνει να γελάς, δημιουργούσε καλό κλίμα. Ήταν πάντα ένας προσγειωμένος άνθρωπος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να υποψιαστώ ότι θα έπαιρνε μια τέτοια απόφαση. Δεν ξέρω πώς οδηγήθηκε σε αυτή την κατάληξη. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να του συνέβαινε. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν έναν άνθρωπο εκεί στις μέρες που ζούμε. Αλλά θα ήθελα να μπορούσα να είμαι κοντά του αυτές τις τελευταίες μέρες για να του πω "κράτα". Δεν μπορώ να το πιστέψω!".
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή ακολουθεί εκείνη της ηθοποιού Ελευθερίας Βιδάκη, που επίσης πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ "Αέρινες Σιωπές" και αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε, χτυπημένη από την επιλόχεια κατάθλιψη, το 2004. Οι δυο τους στο σίριαλ υποδύονταν το ζευγάρι!
Αρκετοί φίλοι του Δημήτρη Βογιατζή τον αποχαιρετούν στο Facebook, γράφοντας στη σελίδα τους όσα νιώθουν για αυτόν και περιγράφουν τη θλίψη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: