Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ EXTRA (VIDEO)!!


ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ, ΒΑΖΟΥΝ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! 


Ο Στέφανος Χίος και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ...τελείωσαν από το EXTRA3. Ο Χίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τους απαράδεκτους όρους που του έθεσε η διεύθυνση του καναλιού. Ο ίδιος βέβαια, με την αποχώρησή του φρόντισε να ευχαριστήσει το κανάλι για το βήμα που του έδωσε, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Η αντίστροφη πορεία για το ξήλωμα του δημοσιογράφου είχε αρχίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Πρωθυπουργία της χώρας ο Α. Σαμαράς.
Ο δημοσιογράφος, δεδηλωμένος αντιμνημονιακός από τη δημιουργία του "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ήταν αδύνατο να αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Σαμαρά. "Προδότη" τον ανέβασε,"Δωσίλογο και Τσολάκογλου" τον κατέβαζε. 
Ο Στέφανος Χίος λοιπόν είχε μπει στο στόχαστρο του Πρωθυπουργού για να τον ξηλώσει από τον σταθμό και να του βάλει με αυτό τον τρόπο φίμωτρο.
Τα μηνύματα είχαν ήδη αρχίσει να φτάνουν εδώ και καιρό  στον Χίο από την διεύθυνση του καναλιού: 
α) Μερικά βαρβάτα δημοσιογραφικά θέματα και αποκλειστικότητες, μπήκαν στο...ψυγείο, με την προοπτική να βγουν στον "αέρα" αργότερα, αλλά τελικά δεν βγήκαν ποτέ. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την αποκάλυψη για την προκλητική εύνοια του Στουρνάρα σε πολιτικό του φίλο και πρώην βουλευτή, ο οποίος είχε καταφέρει να εκμισθώσει στο δημόσιο ένα σωρό δικά του ακίνητα. Ένα εξ' αυτών ήταν παράνομο!!!
β) Η ...στροφή των εκπομπών του ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε ιστορία γνώσεως (Πολυτεχνείο, Μελιγαλάς κ.λ.π.). Τα αποκλειστικά δημοσιογραφικά θέματα και η καυτή επικαιρότητα, πέρασαν σε δεύτερη μοίρα χάριν της αναψηλάφισης της Ιστορίας! 
Είναι προφανές ότι ο Σαμαράς είχε βάλει το χεράκι του και αντιστοίχως η διεύθυνση του σταθμού ...πριόνιζε το δημοσιογραφικό έργο του Χίου. 

Έως ότου ήρθε η υποτιμιτική για τον ίδιο πρόταση του EXTRA να καταργήσει την εκπομπή της Πέμπτης, με ταυτόχρονη μείωση των αποδοχών του. Ήδη, το μήνυμα είχε δοθεί προς τον Χίο, λίγες ημέρες πριν, όταν το EXTRA απέλυσε εργαζόμενη δημοσιογράφο η οποία ήταν παράλληλα και σημαντική συνεργάτης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ! 
Ο Χίος ήταν αδύνατον να δεχθεί τέτοια υποτίμηση στο έργο του και αποφάσισε να πάρει τα μπογαλάκια του και να φύγει. 
Ο Σαμαράς, αφού επέτυχε την διάλυση του ΛΑΟΣ και εσχάτως την διάλυση του κόμματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", έχει θέσει ως βασικό του στόχο να "πνίξει" τις αντιμνημονιακές δημοσιογραφικές φωνές.
Με τον Χίο τα κατάφερε. Μάλλον και ο Τράγκας θα πρέπει να περιμένει τη σειρά του! Σημειωτόν, ότι διακαής στόχος του Σαμαρά είναι να επιτύχει και την διάλυση της Χρυσής Αυγής. 
Δείτε το βίντεο με την τελευταία-γενναία αποχώρηση του Χίου από το EXTRA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom