Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Ερχονται "Ευρω-Ράμπο" για να "πολεμήσουν" τη φοροδιαφυγή!"Ευρω-Ράμπο"στον πόλεμο της φοροδιαφυγής!!!!
Για γέλια και για κλάματα είναι η είδηση που ακολουθεί,αυτό που δεν θέλουν να πράξουν χρόνια τώρα οι Ελληνικές κυβερνήσεις θα το πετύχουν οι ξένοι "εταίροι" μας.
Να τους πείτε αν είστε μάγκες και ποιοι είναι οι  μεγαλύτεροι φοροφυγάδες για να ξεκινήσουν από... σας κυρίες και κύριοι Βουλευτάδες!Ω ναι,ναι εντάξει το ξεχάσαμε εσείς και οι εφοπλιστές απαλλάσσεστε νόμιμα,κλέφτες είναι οι κουλουράδες και μικρομαγαζάτορες!
Ομάδες κρούσης από Ευρωπαίους Ράμπο κατά της φοροδιαφυγής πιάνουν δουλειά από την αρχή του χρόνου στην χώρα μας υπό την καθοδήγηση της κομισιόν. Πρόκειται για εμπειρογνώμονες από την Ολλανδία, την Γαλλία, την Σουηδία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Αυστρία και τη Γερμανία που θα παρέχουν την τεχνογνωσία τους. Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί θα συμβάλλουν στο να συσταθεί το τηλεφωνικό κέντρο αυτομάτων ειδοποιήσεων για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Οι Γάλλοι θα βοηθήσουν στις μεθόδους ελέγχου των εύπορων φορολογουμένων, ενώ οι Σουηδοί έρχονται για να δώσουν τις συμβουλές τους όσον αφορά στο πως θα στηθεί ένα φορολογικό δίχτυ πάνω από όσους φοροδιαφεύγουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: