Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Δύο ιστορικά επετειακά βίντεο με...εκτελέσεις δικτατόρων!


Εκτός από τον πόλεμο στις οθόνες των τηλεοράσεων είδαμε και "ζήσαμε" τις εκτελέσεις ηγετών ,δικτατόρων που φάνταζαν για πολλά χρόνια πανίσχυροι και "άτρωτοι". Συμπτωματικά δύο από τις εκτελέσεις που πραγματικά συντάραξαν όλο τον πλανήτη, έγιναν τέτοιες γιορτινές ημέρες.

Το 1989 ο Νικολάε και η Έλενα Τσαουσέσκου,μετά από μια σύντομη δίκη ,σε μια μικρή αίθουσα σχολείου, καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν άμεσα. Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και δείχνει πως αντέδρασαν στην απόφαση αλλά και την εκτέλεσή τους. Μιλάει και διηγείται ένας από τους στρατιώτες που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα αλλά και στην εκτέλεση. Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά




Έξι χρόνια πριν τέτοια μέρα το βίντεο με τον απαγχανισμό του Σαντάμ Χουσεϊν έκανε το γύρο του κόσμου. Ο μεγάλος αντίπαλος των Αμερικανών έφθανε στο τέλος του, μετά από μία εξευτελιστική σύλληψη μέσα σ΄ ένα λαγούμι. Το μόνο που ακόμη βέβαια δεν έχουν καταφέρει να βρουν οι Αμερικανοί είναι τα χημικά όπλα που τον κατηγορούσαν ότι είχε αποθηκευμένα.


Σχόλιο Ζείδωρον: 
Ευτυχώς στην Ελλάδα δεν πρόκειται να συμβούν τέτοια πράγματα!
Διότι και πολιτισμένοι θεωρούμαστε αλλά επί πλέον τους δικούς μας δικτάτορες τους έχουμε επιλέξει μεταξύ πολλών (και μάλλον θα τους ξαναεπιλέξουμε μιας κι έμαθαν καλά τη δουλειά!!!).
Και το κυριότερο οι δικοί μας έχουν την απόλυτη έγκριση και των.... Αμερικανών,που απλά όταν τους στύβουν τους αντικαθιστούν με καινούργιες λεμονόκουπες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom