Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Και τρίτη επιστολή BOMBA από αξιωματικό του ΠΝ σε Μαξίμου και ΥΕΘΑ! "Να περάσετε τα χειρότερα..."


Η “ηλεκτρονική επίθεση” αγανάκτησης και οργής από απόστρατους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού συνεχίζεται με ένταση που λογικά θα πρέπει να έχει αρχίσει να προβληματίζει σοβαρά τη κυβέρνηση.

Μετά τον Αρχιπλοίαρχο Κρυστάλλητον Αντιναύαρχο Γκορτζή και το άρθρο του Αντώνη Κακαρά, ένας ακόμη απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ ο κ.Γιώργος Δεσποτόπουλος έστειλε ένα αιχμηρότατο κείμενο στο e mail του πρωθυπουργού και σ΄ αυτό του ΥΕΘΑ!
Το μήνυμα όπως ακριβώς εστάλη:
Κύριοι,

Με την παρούσα μου επιστολή θέλω να εκφράσω και εγώ την αγανάκτηση μου για την απαράδεκτη και εκτός κάθε λογικής αντιμετώπιση των οικονομικών αποδοχών των εν ενεργεία και αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων!

Ασφαλώς και παραδέχομαι ότι το σφάλμα ανήκει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε όλους εμάς τους Έλληνες που δυστυχώς ψηφίσαμε όλους εσάς που με τόση άνεση και ευκολία καταβαραθρώσατε την χώρα και τώρα με περισσό θράσος έρχεστε να μας σώσετε διασφαλίζοντας μόνο τα δικά σας συμφέροντα και των λίγων φίλων και συγγενών σας.

Άθλιοι καιροσκόποι, λαϊκιστές και πολιτικάντηδες μας εξαθλιώνετε χωρίς τσίπα και ντροπή!!!!

Σας εύχομαι σε όλους και τους 300 (γιατί όλοι σας είστε υπεύθυνοι ) για αυτήν την κατάντια, μα ιδιαίτερα σε εσάς να βιώσετε τα χειρότερα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ της ζωής σας και να υποφέρετε εξ’ ίσου με τον κάθε ταλαιπωρημένο άνεργο, συνταξιούχο, υπάλληλο που εσείς και τα συνδικαλιστικά αθρωπάρια σας μας καταντήσατε έτσι.

Με απόλυτη ηθική απαξίωση στην άθλια ύπαρξη σας

Γεώργιος Δεσποτόπουλος
Πλοίαρχος  Π.Ν.  ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom