Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φρικτή δολοφονία στην Ξάνθη: Προσπάθησαν να βιάσουν και έκαψαν ζωντανή, την κόρη πασίγνωστου εμπόρου!


- Οι άγνωστοι δράστες της επιτέθηκαν έξω από το πατρικό της σπίτι στην οδό 40 Εκκλησιές
- Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι
- Οι δράστες είχαν προσπαθήσει να βιάσουν την 34χρονη που ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη
- Η κόρη γνωστού εμπόρου στραγαλιών δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση
- Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία λέει στο Newsit ο Δήμαρχος Ξάνθης

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί. Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε μια γυναίκα να στριγγλίζει και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει. Είδε την 34χρονη να καίγεται ζωντανή και να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους. Έτρεξε με έναν κουβά νερό αλλά δεν πρόλαβε να τη σώσει. Όταν πλησίασε στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Κλιμάκιο της αστυνομίας έφτασε στο σημείο για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 34χρονη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης που ασχολείται με την εμπορία στραγαλιών, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό 40 Εκκλησιές, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι δράστες προσπάθησαν, όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να τη βιάσουν και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αδίστακτοι δολοφόνοι έβαλαν φωτιά στην κοπέλα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Όπως φαίνεται λιποθύμησε από το σοκ και τότε την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών. Δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, την ώρα που επέστρεφε στο πατρικό της, από νυχτερινή διασκέδαση. Με τη φίλη που ήταν μαζί, χωρίστηκαν δύο στενά πάνω από το σπίτι της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αυτοψίας από τον ιατροδικαστή καθώς και οι έρευνες από την Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του εγκλήματος και να συλληφθούν οι δράστες.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit στο σημείο τους εγκλήματος έχει ήδη φτάσει ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας από την Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ζητηθεί να μην αδειαστούν οι κάδοι σκουπιδιών της περιοχής, καθώς δεν αποκλείεται μέσα σε αυτούς να υπάρχουν αντικείμενα ή ίχνη των δολοφόνων, όπως επίσης και η τσάντα της άτυχης κοπέλας.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης "πραγματικά χειρότερο πρωϊνό δε θα μπορούσε να ζήσει η τοπική κοινωνία που είναι ανάστατη από το πρωτοφανές, φρικαλέο θα έλεγα έκγλημα. 

Θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια της εκλιπούσας, στους γονείς της, στα αδέλφια της και σε όλους τους γνωστούς και φίλους. Ιδιαίτερα μάλιστα να τονίσω πως ο τρόπος ο βάρβαρος με τον οποίο έγινε το έκλημα και το κάψιμο της κοπέλας είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Ας μας προφυλάξει ο Θεός καθώς όλοι έχουμε παιδιά να μη βρεθούμε σε αυτή τη θέση. 

Οι γονείς της εκλιπούσης και τα αδέλφια της είναι άτομα που είναι πασίγνωστα στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Είναι μια αγαπητή οικογένεια που δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα για δυσμενή σχόλια και δεν καταλαβαίνω ποιος ήταν ο λόγος να συμβεί αυτή η φρικαλεότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom