Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το "ηχητικό ντοκουμέντο" του BBC για τον ξυλοδαρμό Στρατούλη

Πως διάολο εισχώρησε ο δημοσιογράφος του BBC στα άδυτα της Χρυσής Αυγής και πόσο αφελής μπορεί να είναι κάποιος για να λέει όσα αναφέρονται μπροστά σε τόσο κόσμο;
Κάτι δεν στέκει στο νέο σήριαλ!
Ζείδωρον
Το BBC μετέδωσε ηχητικό ντοκουμέντο που εαν είναι πραγματικό αποδεικνύει πως πίσω από την επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ κρύβονται μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στο ηχητικό απόσπασμα φέρεται να μιλάει ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, ο οποίος όχι απλά δηλώνει πως Χρυσαυγίτες χτύπησαν τον Στρατούλη, αλλά ειρωνεύεται κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος του BBC εξασφάλισε το ηχητικό ντοκουμέντο εισχωρώντας στην Χρυσή Αυγή.

Στο πιο ουσιαστικό κομμάτι του ηχητικού αποσπάσματος ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός φέρεται να λέει :
''Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ωρα χωρίς να του κάνουν ενα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά''.

Σύμφωνα πάντα με το BBC όσοι Χρυσαυγίτες άκουσαν την ομιλία ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC:


Η ανακοίνωση - απάντηση της Χρυσής Αυγής 


''Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθάρισει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει''.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

''Όπως αποτυπώνεται από το ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Στρατούλη, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. 
Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης. Αλήθεια η κυβέρνηση, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της «συγκατοίκησης» με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;
Το δημοκρατικό φρόνημα και σθένος του λαού μας δεν κάμπτεται και θα νικήσει τους τρομοκράτες της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom