Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Άκαρπη η συνάντηση των δημοτικών αστυνομικών με τον Μιχελάκη - Κλειστή η Βασ. Σοφίας - Επεισόδια στο υπ. Εργασίας με τους εργαζομένους στα Ασφαλιστικά Ταμεία - Βρούτσης: "Δεν μπορώ να κάνω τίποτα..." (ΦΩΤΟ και VIDEO)


Ανικανοποίητα παραμένουν τα αιτήματα των δημοτικών αστυνομικών, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Γιάννη Μιχελάκη στο υπουργείο Εσωτερικών. Ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο κύμα διαθεσιμότητας.

"Δεν μπορώ να κάνω τίποτα", ήταν η απάντηση του Γιάννη Βρούτση στους εργαζομένους στα Ασφαλιστικά Ταμεία, για το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας, ενώ για το δεύτερο τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει υποσχέσεις.


Πενταμελής αντιπροσωπεία συνάντησε τον υπουργό Εσωτερικών, από τον οποίο ζήτησε γραπτές εγγυήσεις για τους φορείς, που θα απορροφήσουν δημοτικούς αστυνομικούς. Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης απάντησε ότι προσπαθεί να ικανοποιήσει το αίτημά τους.

Δείτε τι είπε στο Newsit ο πρόεδρος των δημοτικών αστυνομικών, Απόστολος Κοσυββάς


- Εργαζόμενοι στα Ασφαλιστικά Ταμεία επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Eργασίας
- Διμοιρία των ΜΑΤ “έκλεισε” την είσοδο και ακολούθησε ένταση
- Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα
- Άκαρπη η συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση

Δείτε τι είπε για τη συνάντηση ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η αντιπροσωπεία μπήκε από την πίσω πόρτα του υπουργείου "αναγκάζοντας" τον υπουργό να τους δει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom