Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ???

Ο νεοναζισμός δεν αντιμετωπίζεται με Ρεπούσηδες, με Κουβέληδες και με αντιρατσιστικές σαχλαμάρες. Πόσο νομίζετε ότι απέχουμε ακόμη από την προβοκάτσια που θα ανάψει γενικευμένη φωτιά και θα μετατρέψει την πατρίδα μας σε πραγματική κόλαση??? Πόσο???...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και όμως υπάρχουν και αφελείς. Αφελείς που πιστεύουν ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών θορύβησαν το νεοναζιστικό τέρας. Αφελείς που θεωρούν πως επειδή κάποια αναλώσιμα κατουρήθηκαν και άνοιξαν το στόμα τους, η υπόθεση του αντιφασισμού κερδήθηκε, και πως η δημοκρατία προβάρει γιορτινό φόρεμα για να πανηγυρίσει.

Ολέθρια και επικίνδυνη αυταπάτη. Το περιβάλλον που εξέθρεψε τέρατα είναι εδώ. Είναι παρόν και όλα δείχνουν ότι επιδρά στις εξελίξεις με μεθόδους αναβαθμισμένες. Το ανέλπιστο λίπασμα στους σκοτεινούς μηχανισμούς που κινούν τα νήματα, το τροφοδοτούν οι πρωταγωνιστές της τελευταίας εβδομάδας.

Από τη μία μεριά οι κυβερνητικοί χειρισμοί. Δείχνουν σπασμωδικοί αλλά δεν είναι. Πρόκειται για χειρισμούς που δεν αποσκοπούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά στην κατά το δυνατόν αξιοποίησή του, ως εργαλείο κοινωνικής χαλιναγώγησης, προκειμένου...
Να προωθήσουν αποτελεσματικότερα και με τους απαραίτητους επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς το κατοχικό πρόγραμμα για την καθολική αποδόμηση του τόπου.

Από την άλλη το όψιμα αφυπνισμένο αντιφασιστικό κίνημα. Δυστυχώς για τις δυνάμεις που το συγκροτούν, αλλά αυτό που επιδεικνύουν, είναι ένα περίσσευμα ατολμίας και ερασιτεχνισμού, για το οποίο το τίμημα θα είναι βαρύτατο. Αυτό το αντιφασιστικό κίνημα και οι μορφές που επιλέγονται κάθε φορά για την κορύφωσή του, δε θα μπορούσε και δε θα έπρεπε να είναι αποσπασματικό και να χαρακτηρίζεται από την πεπατημένη επικοινωνιακή μονομέρεια.

Θα μπορούσε και θα έπρεπε να αποτελεί εργαλείο μαχητικού φανατισμού και ευρύτερης κοινωνικής αφύπνισης, ώστε η κοινωνία  να αναλάβει δράση πραγματική για την αποκαθήλωση των νεοναζιστικών συμβόλων και φυσικά της πραγματική αποκαθήλωση της όποιας πολιτικής δυναμικής του νεοναζισμού.

Και όμως… τίποτε από όλα αυτά δε συμβαίνει. Το πολιτικό σύστημα και οι μηχανισμοί του κράτους καταγίνονται με δευτερεύουσας και τριτεύουσας σημασίας ζητήματα, εξασφαλίζοντας άθελά τους, πολύτιμη πίστωση χρόνου στα επιτελεία των νεοναζί, προκειμένου να οργανώσουν την πολυμέτωπη πολιτική και όχι μόνο αντεπίθεσή τους.

Αφήστε λοιπόν τις αυταπάτες όσο είναι καιρός…
Κανένας δε θορυβήθηκε. Καμία ηγεσία των νεοναζί δε βρίσκεται σε πανικό. Οι πραγματικοί χορογράφοι παραμένουν αλώβητοι και στο απυρόβλητο, και αν θυσιαστούν ορισμένα αναλώσιμα και ελλειποβαρή στο μυαλό ανδρείκελα, αυτό δε θα αναστείλει αλλά θα επιταχύνει τους πολιτικούς τους σχεδιασμούς. Μη γελιέστε λοιπόν...

Μην παραμυθιάζεστε και μην παραμυθιάζεται την άβουλη και αφελέστατη κοινωνία. Όσον καιρό εσείς ομφαλοσκοπούσατε και καταγινόσαστε με την περίφημη «πολιτική αντιμετώπιση»του νεοναζισμού και με τα ατελέσφορα ιδεολογήματά σας, αυτοί δούλεψαν μεθοδικά και έχουν αλώσει τα πάντα.

Οι πραγματικοί χορογράφοι δεν είναι οι Παναγιώταροι και οι Κασιδιαραίοι. Οι πραγματικοί χορογράφοι βρίσκονται καλά κρυμμένοι σ όλα εκείνα που περιφρονήσατε και απαξιώσατε, και τώρα τρίβουν τα χέρια τους ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Σταματήστε λοιπόν να τουφεκάτε κοτσύφια σε «αντιφασιστικές» παρελάσεις, και μετατρέψτε τις σε εργαλείο αντιφασιστικού φανατισμού του λαού, για να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να σημαδέψει την καρδιά του νεοναζισμού, πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε δρόμο χωρίς επιστροφή.

Μην επιτρέψετε την αυταπάτη της κατευθυνόμενης γκαλοπολογίας να αποκοιμίσει το λαό, σε μια εποχή που πρέπει να βγει δυναμικά και αποφασισμένα στο δρόμο.

Η αντιπαράθεση με το νεοναζισμό, δεν είναι υπόθεση ούτε τεχνικής διαχείρισης για την τάδε ή τη δείνα μεθόδευση μέσα στη βουλή και για να είναι αποτελεσματική και στοχευμένη, δεν μπορεί να εναποτεθεί στους μηχανισμούς που τον ανέχτηκαν και τροφοδοτήθηκαν από την όποια πολιτική δυναμική του.

Αυτή η αντιπαράθεση πρέπει να γίνει πραγματική υπόθεση της κοινωνίας, με δράσεις στοχευμένες και χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό.

Εμπνεύστε λοιπόν αυτή την κοινωνία...
Τονώστε τον πραγματικό πατριωτισμό και τον εθνισμό της που τσαλαπατήσατε. 
Τσακίστε τα ιδεολογήματα που ευνούχισαν τα υγιή και αυθεντικά της αντανακλαστικά.
Στείλτε στον διάβολο τις Ρεπούσηδες και τον εφιαλτικό κόσμο του νεοταξίτικου εθνομηδενισμού που αντιπροσωπεύουν.
Τολμήστε να μιλήσετε χωρίς περιστροφές για τον προδοτικό ρόλο των δωσίλογων στο Αιγαίο, στην Κύπρο και αλλού.
Μη συγκαλύπτετε στο όνομα κανενός πούστη πολιτικού πολιτισμού τα παιχνίδια των τουρκοπρακτόρων στη Θράκη.

  • Ο νεοναζισμός δεν αντιμετωπίζεται με Ρεπούσηδες, με Κουβέληδες και με αντιρατσιστικές σαχλαμάρες. Πόσο νομίζετε ότι απέχουμε ακόμη από την προβοκάτσια που θα ανάψει γενικευμένη φωτιά και θα μετατρέψει την πατρίδα μας σε πραγματική κόλαση??? Πόσο??? Είναι η κοινωνλια έτοιμη να την αντιμετωπίσει, ωστε να μην τολμά νεοναζί να κυκλοφορήσει στο φως της μέρας???
Δώστε λοιπόν στην κοινωνία την αυτοπεποίθηση να σταθεί απέναντί του περήφανη και ορθή και μπείτε μπροστά να οργανώσετε τη δράση της και όχι την έκφραση του καημού της.

Αν αυτό δεν το κάνετε σήμερα, τότε η Ελληνική κοινωνία σύντομα θα ριχτεί στην κόλαση και η πατρίδα μας στον εφιάλτη του πραγματικού διαμελισμού.

Οι καιροί δε δίνουν πίστωση χρόνου στην ηλιθιότητα. Λειτουργούν πάντα στηρίζοντας τα σχέδια των αποφασισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom