Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

MAIL-ΣΟΚ ! Ο Παπακωνσταντίνου πανηγύριζε για την καταπάτηση του Συντάγματος!


Το mail που σοκάρει!
Ο Παπακωνσταντίνου πανηγύριζε για την καταπάτηση του Συντάγματος

Το ΧΩΝΙ την Κυριακή δημοσιεύει το mail του τότε τσάρου προς τους συνεργάτες του το 2011, με το οποίο πανηγυρίζει επειδή μετά τις «σκληρές του διαπραγματεύσεις» με την τρόικα, δεσμεύθηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα νομοθετήσει τα μνημονιακά μέτρα ακόμη και παρά το ελληνικό Σύνταγμα!

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι περί «συνταγματικού τόξου».

Ποιοι μας παραδίδουν μαθήματα συνταγματικότητας; Αυτοί που υπέγραψαν την κατάλυσή του, προκειμένου να υπηρετήσουν το μνημόνιο των δανειστών; Και πανηγύριζαν κιόλας;

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο «εορταστικό» του μήνυμα, ο τότε τσάρος δέχεται συγχαρητήρια από τον υφυπουργό του για τη μεγάλη του επιτυχία να δεσμευθεί ότι θα αδιαφορεί για το ελληνικό Σύνταγμα.

Ακόμη μην χάσετε...

Οι μπίζνες της οικογένειας Στουρνάρα

Την προηγούμενη φορά που δημοσιεύθηκαν έργα της εταιρείας της συζύγου και των θυγατέρων του Στουρνάρα, εκείνος απάντησε ότι αυτά τα είχε πάρει η οικογένειά του πριν γίνει υπουργός. Τώρα τι θα απαντήσει;

Και φυσικά μην χάσετε τη μεγάλη μας προσφορά.

Μαζί με Το ΧΩΝΙ, αυτή την Κυριακή το ακυκλοφόρητο αντιμνημονιακό cd των Γιάννη Ζουγανέλη και Κώστα Γεωργουσόπουλου ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ. Λαζόπουλος, Μπουλάς, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη και ο ίδιος ο Ζουγανέλης. Μόνο με 3 ευρώ!

Το ΧΩΝΙ και αυτή την Κυριακή, στα περίπτερα όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom