Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ίδιοι οι εργολάβοι σταμάτησαν τα έργα στο Πάρκο Αγρινίου


Μετά λοιπόν τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας από το AgrinioNet.gr σχετικά με τα έγγραφα του δήμου Αγρινίου με τα οποία παραπλανήθηκαν οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ώστε να χορηγηθεί παράνομα η περιβαλλοντική αδειοδότηση για τις εργασίες, οι εργολάβοι της κοινοπραξίας διαπίστωσαν προφανώς ότι όλα αυτά που ζητά ο δήμος να γίνουν στο πάρκο είναι εντελώς παράνομα και δεν καλύπτονται από την απαλλαγή της περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Οι εργολάβοι αρνούνται να προχωρήσουν σε εργασίες και με έγγραφό τους στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου γνωστοποιούν τους λόγους της αδυναμίας εκτέλεσης του έργου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο δήμος Αγρινίου μένει εκτεθειμένος απέναντι στους πολίτες και αναζητά την αμέσως επόμενη κοινοπραξία που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό ώστε να προχωρήσει το έργο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές υπάρχει αναστάτωση στο δήμο μετά από αυτή την εξέλιξη γιατί θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να μπει ο νέος εργολάβος στο Πάρκο.

Στο μεταξύ την Τετάρτη το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία είχαν καταθέσει οι αιτούντες για προσβολή προσωπικότητας την οποία θεωρούν ότι υφίστανται οι αιτούντες και τη βλάβη που θα υποστεί το πάρκο από τα έργα ανάπλασης. Στην πρώτη εκδίκαση των μέτρων από την πρόεδρο Πρωτοδικών Αγρινίου υπήρξε προσωρινή απόφαση να συνεχιστούν τα έργα στο Πάρκο.
πηγή
μέσω http://newspressagrinio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom