Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσαν δημοσιογράφο για ανάκριση και την συνέλαβαν μετά από μήνυση ανακρίτριας

Με διαδικασίες,που θυμίζουν σκοτεινές εποχές του παρελθόντος, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας http://directnews.gr/ δημοσιογράφος, Δέσποινα Μπρούσαλη, μετά από μήνυση που υπέβαλε η 2η ειδική ανακρίτρια Αθηνών, Ιωάννα Χατζάκη, η οποία χειρίστηκε τη δικογραφία για το σκάνδαλο της Proton Bank.

Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αφορά δημοσίευμα του
directnews.gr της 19-9-2013, με τίτλο "Με «κόλπα Μπουρμπούλια» επιχειρούν να διασώσουν τον Προβόπουλο για το σκάνδαλο της Proton!".
Η Δέσποινα Μπρούσαλη, η οποία είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος επί 20 χρόνια και μέλος της ΕΣΗΕΑ, κλήθηκε το μεσημέρι τηλεφωνικά, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου – με εντολή εισαγγελέα, όπως της είπαν – να εξεταστεί ως μάρτυρας σε προκαταρκτική εξέταση.
Η δημοσιογράφος, ως όφειλε, προσήλθε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκεί της ανακοινώθηκε ότι συλλαμβάνεται!!!
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μήνυση εχει κατατεθεί και εναντίον του μπλογκ citypress-gr.blogspot.com, το οποίο αναδημοσίευσε το επίμαχο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom