Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:Συνελήφθησαν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης,επίκειται η σύλληψη 3 ακόμη βουλευτών (βίντεο)

Είναι εντυπωσιακό πως λεπτό προς λεπτό η Μίνα Καραμήτρου στο Mega μεταδίδει αποκλειστικά από μία νέα σύλληψη!!!
Επίσης στο Mega βγήκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,Σίμος Κεδίκογλου,να δηλώσει-διαβεβαιώσει ότι η Δημοκρατία μας  δεν κινδυνεύει!!!
Δεν έχασε χρόνο κι αυτός του ΠΑΣΟΚ,ο κύριος Ρήγας εκ Πάρου,που επίσης μας διαβεβαίωσε για την αποτελεσματικότητα της Δημοκρατίας μας,ναι... στο ίδιο κανάλι που πήρε εργολαβία το θέμα!!!

Ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Με εντολή του Αρείου Πάγου,που σε χρόνο ρεκόρ μελέτησε τους 32 φακέλους με υποθέσεις της Χρυσής Αυγής,τα ξημερώματα συνελήφθησαν δυο βουλευτές της,επίκειται ακόμα η σύλληψη δυο βουλευτών και συνολικά θα συλληφθούν 34 άτομα για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες των βουλευτών-μελών της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται ο αρχηγός και γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ηδη συνελήφθη και ο Ηλίας Κασιδιάρης σύμφωνα πάντα  με το Μega!
Όπως επίσης μετέδωσε το MEGA, έχουν ήδη συλληφθεί 5 άτομα μέχρι στιγμής και οι συλλήψεις συνεχίζονται.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση μεταξύ των συλληφθένρων είναι και ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια,Πατέλης.

Ολοι οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και ανακρίνονται από την αντιτρομοκρατική.Στην υπηρεσία τους έχουν κληθεί όλοι οι αξιωματικοί της υπηρεσίας.

Νεώτερη ενημέρωση από τον Βασίλη Χιώτη και πάλι στο Mega:αναζητούνται για να συλληφθούν οι Βουλευτές, Παππάς,Λαγός ,Παναγιώταρος και Μίχος.

Στο καπάκι η Μίνα Καραμήτρου μετέδωσε ότι ο Παναγιώταρος συνελήφθη ήδη μέσα στο κτίριο της ΓΑΔΑ,όπου πήγε μόνος του να παραδοθεί για να μην ταλαιπορούνται τους είπε επειδή πρόσφατα άλλαξε σπίτι!!!

Λίγο μετά η κυρία Καραμήτρου μεταδίδει τη σύλληψη του βουλευτή Λαγού,ενώ την ίδια ώρα βγαίνει ο κάθε πικραμένος και κάνει δηλώσεις εκ του ασφαλούς.

Πχ ο δήμαρχος Αθηναίων κύριος Καμίνης μαινόμενος:"Θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα"!
Ναι βγήκε και  η Σοφούλα η Βούλτεψη,ως ο Μάρτης στη Σαρακοστή,δεν μπορούσε να λείψει,αλλά κάπου την μπέρδεψε ο κακός Ιορδάνης!
Εσκασε μύτη και ο Μαρκογιαννάκης ως... νομικός,να αναλύσει την περίπτωση!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom