Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, προκαλώντας υλικές ζημιές στο κτίριο.

Περίπου 30 άτομα έσπασαν τις τζαμαρίες του κτιρίου, στην οδό Αγράφων 5 στο Μαρούσι, με πέτρες και σφυριά, πέταξαν μπογιές και φέιγ βολάν, φωνάζοντας συνθήματα και έφυγαν τρέχοντας.

Διαβάστε τι γράφει η ιστοσελίδα του "Πρώτου Θέματος"

Κουκουλοφόροι με βαριοπούλες επιτέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας, έσπασαν την είσοδο και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων εργαζομένων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο - ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Δεν θα μας τρομοκρατήσει κανένας

Φασιστική τρομοκρατική επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκαν τα γραφεία του «Πρώτου Θέματος», τα οποία υπέστησαν ζημιές.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ μια δράκα κρανοφόρων οπλισμένοι με ρόπαλα και βαριοπούλες, σφυριά και ρόπαλα προσέγγισαν τα γραφεία της εφημερίδας, στην οποία βρισκόταν δεκάδες εργαζόμενοι, και άρχισαν να επιδίδονται σε τυφλούς βανδαλισμούς.

Οι κουκουλοφόροι, αρχικά στράφηκαν κατά των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο και εν συνέχεια άρχισαν να σπάνε τους υαλοπίνακες της εισόδου του κτιρίου και να πετούν μαύρες, κόκκινες και άσπρες μπογιές.

Οι εργαζόμενοι στην είσοδο, με κίνδυνο της ζωής τους, πρόλαβαν και έκλεισαν την είσοδο, και είναι ευτύχημα το γεγονός ότι δεν υπήρξε τραυματισμός από το τυφλό χτύπημα των κουκουλοφόρων.

Η επίθεση διήρκεσε λίγα λεπτά και οι κουκουλοφόροι που ήταν πεζοί τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τους φέιγ βολάν στα οποία έγραφαν «ΚΡΑΤΟΣ ΜΜΕ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ»


Την επίθεση εναντίον της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που συνιστά επίθεση εναντίον της ελευθερίας του Τύπου καταδικάζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε:

Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” καθώς και κάθε προσπάθεια φίμωσης που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει κάθε πράξη βίας από όπου κι αν προέρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom