Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίμπησε βαθμό ο Παναιτωλικός από τον Αρη (0-0) στη Θεσσαλονίκη

Για 6η αγωνιστική χωρίς νίκη ο Αρης

Μπροστά σε περίπου 6.000 θεατές αναμετρήθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Αρης με τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της super league.

Oι Θεσσαλονικείς έψαχναν εναγωνίως το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και οι Αγρινιώτες τον πρώτο βαθμό εκτός έδρας.Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο,αλλά στο δεύτερο ο Αρης ήταν καταιγιστικός για ένα 25λεπτο... πλην όμως άσφαιρος.Ετσι μοιραία ήρθε το 0-0!

Αναγνωριστικό παιχνίδι στην αρχή με τον Αρη να παίρνει στη συνέχεια την πρωτοβουλία χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο,αφού οι ομάδες στηρίζονται σε έντεκα παίκτες κι όχι μόνο στον Αγκάνθο!

Πολύ δύσκολα για τον Αρη να μπει στην περιοχή του Παναιτωλικού κι έτσι αρκέστηκε σε μακρινά σουτ του Αγκάνθο και του Παπαδόπουλου,που όμως δεν ανησύχησαν τον Ράφαελ.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός αν κι έκανε λάθη στο κέντρο,αμυντικά τα πήγαινε πολύ καλά κι ο στόχος του βέβαια ήταν να μην δεχτεί γκολ.

Παρ' όλα αυτά τη μεγάλη ευκαιρία  την είχε ο Παναιτωλικός στο 28' με τον Καμαρά,που έκανε σέντρα-σουτ από τα αριστερά και η μπάλα με πολλά φάλτσα πέρασε μπροστά από την εστία κι έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Αρης αναταπέδωσε τις ευκαιρίες στο 32',όταν ο Αγκάνθο μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι!

0-0 το ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να βγαίνει μπροστά και τον Αρη να διατηρεί μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας 53%-47% και στις τελικές προσπάθειες 6-5!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες.

Ο Αρης μπήκε πολύ δυνατά κι αποφασισμένος κι είχε πολύ νωρίς στο 47' ένα μακρινό σουτ με τον Αγκάνθο,που προσπάθησε να κρεμάσει τον Ράφαελ,αλλά έφυγε άουτ.
Πάλι στο 50' ο Αρης απείλησε με τον Ουντότζι.
Και μια εκπληκτική απόκρουση του Ράφαελ με τα πόδια στο 53' σε καλό σουτ του Τάτου!
Στο 58' ο Αγκάνθο απειλεί και πάλι,αλλά ο Ράφαελ λέει όχι.

Εξαφανισμένος επιθετικά ο Παναιτωλικός,αμύνεται σθεναρά για το 0-0 και τα καταφέρνει για την ώρα.Ο Αρης κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο,κάνει επιθέσεις και... χάνει ευκαιρίες.

Ο Μάκης Χάβος μπροστά σ' αυτό τον καταιγισμό των επιθέσεων του Αρη βγάζει στο 63' τον Πόι και περνάει στον αγώνα τον Σφακιανάκη ελπίζοντας να ανακόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Στο 64' τραυματίζεται ο Τάτος κι ο Παναιτωλικός βγαίνει δυο φορές μπροστά  με Καμαρά και Μπόγιοβιτς.

Από το 69' ο Παπαδόπουλος έπαιζε τραυματίας μιας και ο Αρης δεν είχε άλλη αλαγή και λίγο μετά τραυματίστηκε και ο Ψυχογιός.Και οι δύο βγήκαν και ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναιτωλικός παίρνει τα πάνω του και απειλεί και πάλι με τους Καμαρά και Μπόγιοβιτς στο 71' και στο 73' αντίστοιχα και με τον Μπακάκη στο 76'.

Από κει και πέρα κλωτσοσκούφι και από τους δύο με τον Αγκάνθο να μην προλαβαίνει στο 88' καλή μπαλιά του Ελσνερ και να κάνει φάουλ στον Ράφαελ.

Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και ο Παναιτωλικός "τσιμπάει" τον πρώτο του βαθμό εκτός έδρας αφού ο Ιμπε έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 93' για να χαρίσει τη  νίκη στον Αρη.

* Ανησυχητικά πολλοί οι τραυματισμοί παικτών στην ομάδα του Αρη
* Ο Τριανταφυλλάκος αποχώρησε στο 27' με θλάση στο δικέφαλο
* Στο 66' αποχώρησε και ο Τάτος τραυματίας
* 8 λεπτά πριν τη λήξη αποχώρησε ο Παπαδόπουλος λ.τ.και μπήκε πάλι στο 87'
* Από  τις 30 Μαρτίου 2013 είχε να παίξει ο Αγκάνθο
* Με άσπρες φανέλες αγωνίστηκε ο Παναιτωλικός

Αρης(Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος (λ.τ. 27' Οικονομόπουλος), Αγκάνθο, Τάτος(λ.τ. 66' Αγγελούδης), Ουντότζι, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος(58' Ιμπε), Ψυχογιός, Έλσνερ.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Γκάλο, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ(83' Μουμίν), Μπακάκης, Πόι(63' Σφακιανάκης), Καμαρά και Μπόγιοβιτς(88' Πασάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom