Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τι διάολο περιμένουν οι ευαγγελιστές της "Ανάπτυξης" και παίρνουν έκτακτα μέτρα για την προμήθεια καυσίμων; - Διαβάστε ολόκληρο το σχέδιο έκτακτης ανάγκης


Με Πράξη του υπουργικού συμβουλίου μπήκε η «σφραγίδα» σε ειδικό σχέδιο μέτρων έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση διαταραχών κατά τον εφοδιασμό της αγοράς με πετρέλαιο και πετρελαιοειδή, διαταραχών που μπορεί να προκληθούν ακόμα και από απεργίες μακράς διάρκειας!

Ο σχεδιασμός, που ήδη πήρε ΦΕΚ, προβλέπει ακόμα και τη πώληση καυσίμων με δελτίο ή και την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων!
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πράξη, τα έκτακτα μέτρα έχουν είτε εθελοντική μορφή όπως η μετακίνηση πολλών ατόμων με το ίδιο Ι.Χ. ή η ακύρωση δρομολογίων πλοίων χωρίς ελάχιστη πληρότητα είτε υποχρεωτική μορφή όπως ο περιορισμός της κυκλοφορίας οχημάτων, η ρύθμιση των θερμοστατών σε κατοικίες, ο καθορισμός ανώτατου ορίου εφοδιασμού καυσίμων με ειδικό δελτίο, η χρήση εναλλακτικών μορφών καυσίμων!

Σύμφωνα με παράγοντες του καθ' ύλην αρμόδιου υπουργείου Περιβάλλοντος, η Πράξη του υπουργικού συμβουλίου εκδόθηκε κατ' εφαρμογήν Κοινοτικής Οδηγίας, ενώ σημειώνουν ότι ανάλογος σχεδιασμός καλυπτόταν με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.

Διαβάστε την πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου ΕΔΩ

http://www.iefimerida.gr/

2 σχόλια:

Ευρύνοος είπε...

βρε τίποτα δεν είναι τυχαίο..
η σκακιέρα έχει στηθεί και τα πιόνια κινούνται σύμφωνα με το σχέδιο..

σε ολίγες μέρες θα μάθουμε που το πάνε ίσως..

zeidoron dtsoukas είπε...

Kαλημέρα Τάσο!
Μην είσαι τόσο αισιόδοξος,απλά θα δούμε τις συνέπειες στο πετσί μας.
Το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την ολοκλήρωσή του.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνω σωστά αλλά το βλέπω σαν μια εξελιγμένη μορφή της εποχής των τσιφλικάδων!
Μακάρι να έχω άδικο.
Καλή Κυριακή φίλε.

Read more: Go to TOP and Bottom