Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κουρνιαχτός των συλλήψεων των στελεχών της Χρυσής Αυγής βολεύει το σύστημα…


Κι αυτή την ώρα που βλέπετε τις συλλήψεις των αρχηγών και των άλλων στελεχών της νεοναζιστικής συμμορίας, μην έχετε αυταπάτες. Η Χρυσή Αυγή βολεύει το σύστημα. Αγαπημένο του παιδί είναι.

Τη φασιστική συμμορία την γιγάντωσαν με πρόγραμμα. Για να κάνει τις βρόμικες δουλειές του συστήματος. Και να τρομοκρατεί, σα νταβατζής, τον ελληνικό λαό.

Οι χρυσαυγίτες πλάι στους ματατζήδες, μαζί με τους κουκουλοφόρους, έδιναν τη μάχη εναντίον των διαδηλωτών.
Όσοι αμφισβητούσαν το σύστημα ήταν οι πραγματικοί τους εχθροί, μαζί με κάθε τι «μη ελληνικό», όπως αυτή εγκληματική συμμορία όριζε το «ελληνικό».
Το σύστημα υπηρετούσε ο αρχηγός τους, Ν. Μιχαλολιάκος, ως πράκτορας της ΚΥΠ.
Ο Μιχαλολιάκος, αγαπημένο παιδί και εντολοδόχος του δικτάτορα Παπαδόπουλου (μαζί με τον σημερινό κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, για να μην το ξεχνάμε).

Αυτό το σύστημα έκανε την παρουσία μιας εγκληματικής, φασιστικής οργάνωσης, life style, ώστε να είναι πιο εύπεπτη η παρουσία της στην ελληνική κοινωνία. Από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους παρουσίαζαν τη ζωή του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και των άλλων, ανάμεσα σε πλακίτσες και ερωτήματα βολικά. Εκείνοι παρουσίαζαν ως γραφικούς όλους αυτούς.

Μην ξεχνάτε το προσωνύμιο «Καραϊσκάκης» στον βουλευτή της ΧΑ απ” το Αγρίνιο.
Μην ξεχνάτε τα ρεπορτάζ για την τουαλέτα της κυρίας του Μιχαλολιάκου.
Μην ξεχνάτε ότι κι ο «εξολοθρευτής» της ΧΑ, υπουργός Δημόσιας Τάξης Δένδιας, ήταν από εκείνους που με τις δηλώσεις του έδειχνε ότι ανέχεται ακόμη και τη «φρούρηση» που του παρείχε ο χρυσυαγίτικος στρατός σε περιοχές της Αθήνας!

Πόσες φορές δεν διευκόλυνε το κυνηγητό των οικονομικών μεταναστών με τις δηλώσεις του; Πόσες φορές οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων δεν διευκόλυναν τη ΧΑ με την πολιτική ατζέντα που έθεταν;

Γενικά τους βόλεψε η παρουσία της ΧΑ. Όπως τους βολεύει και τώρα.

Θυμάται ή παρακολουθεί κανείς τα μέτρα και τις πολιτικές που τώρα αποφασίζουν; 
Θυμάται την εξαθλίωση; 
Σκέφτεται και συζητά για τις αντιδράσεις εναντίον αυτής της πολιτικής; 

Προσέξτε, μπορεί να περάσουν τα χειρότερα όταν όλοι παρακολουθούμε τις συλλήψεις.

Όχι ότι δεν έπρεπε να εξαρθρωθεί (τέλος πάντων…) η συμμορία, φυσικά. Αλλά αναρωτιέμαι, δεν τους ήξεραν όταν τους προωθούσαν με κάθε τρόπο, ακόμη και δημοσκοπικά; Τώρα ανακάλυψαν τι είναι η ΧΑ;

Ούτως ή άλλως, απ' αυτό το σύστημα προκύπτει, ως ακραία έκφρασή του, ο φασισμός.
Μην έχετε αυταπάτες, η Χρυσή Αυγή και τώρα βολεύει το σύστημα, και τώρα… Είναι το ίδιο το σύστημα…
http://www.candianews.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:
Κάποια στιγμή ως γνωστόν ο κουρνιαχτός κατακάθεται και τότε βγαίνουν όλα στη φόρα!
Δεν τσίμπησε μύγα ξαφνικά τους του "συνταγματικού τόξου" να εξολοθρεύσουν το δημιούργημά τους.Σίγουρα κάτι πολύ σοβαρό μαγειρεύουν στα παρασκήνια,πίσω από το θόρυβο των συλλήψεων με την επικάλυψη πλέριας και διάφανης δημοκρατικότητας.Ενδεχομένως προϊόντος του χρόνου όλη αυτή η ιστορία να αποδειχτεί μπούμερανγκ... αν ξεφύγει από τα όρια του σεναρίου των κατασκευαστών της.
Ελπίζουμε μόνο να μην είναι πολύ αργά τότε για το λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: