Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη αστυνομικός σε έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο


Σοβαρή εξέλιξη νωρίτερα σήμερα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, που να θυμίσουμε βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στις 3:30 μ.μ. το απογευμα και κατά τη διάρκεια αστυνομικής εφόδου
παρουσία Εισαγγελέα, βρίσκονταν 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος και συνελήφθη από συναδέλφους του. Πρόκειται για αστυνομικό που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, επειδή συμμετείχε στους «ελέγχους» της Χ.Α. σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου πέρυσι.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν στην προσωπική φρουρά του βουλευτή της Χ.Α. Κώστα Μπαρμπαρούση. Εξαιτίας της παρουσίας του στους «ελέγχους» της Χ.Α. τότε, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Την ώρα του ελέγχου στα γραφεία βρέθηκαν 17 φυσίγγια, πηλίκιο και μια επικαλαμίδα της Αστυνομίας, που πιθανότατα ανήκουν στον αστυνομικό που συνελήφθη, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου βρηκαν ακόμη δυο κράνη, ξυλινες ράβδους των 50 εκατοστών, 28 ασπίδες, κοντάρια κλπ και προχώρησαν στην κατασχεση τους.
http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκόπρισε η φοράς παρά της αλώνης ......... για να μην πω
Μη μου τους όρχεις τάραται.

Read more: Go to TOP and Bottom