Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Καμπάνα 13 μηνών με αναστολή στον πρώην φρουρό του Μπαρμπαρούση


Στο αρμόδιο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου εμφανίστηκε σήμερα για να δικαστεί στα πλαίσια του αυτοφώρου ο αστυνομικός,πρώην φρουρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση,που τελεί σε διαθεσιμότητα, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων με αιτία τα ευρήματα που βρέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο κατά τον πρόσφατο αστυνομικό έλεγχο.

Στην αρχή της διαδικασίας υπήρξε πρόβλημα με την απουσία
του δικηγόρου του.Οταν ο πρώην φρουρός, πλησίασε στην έδρα και ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί ο νέος δικηγόρος του για την υπόθεση έμεινε έκπληκτος με την απάντηση της έδρας.

Προθεσμία ενός τετάρτου!!!!
Του είπαν να βγει από την αίθουσα, να ενημερώσει τον νέο δικηγόρο του και... να επιστρέψουν μαζί σε ένα τέταρτο.Ο 45χρονος τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ. Αμέσως μετά, ο ίδιος ξεκίνησε τις διαδικασίες για να κάνει έφεση.

Τον «κάρφωσε» πρώην Χρυσαυγίτης
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο έκαναν την έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο όταν, ενώ είχαν βάρδια, δέχθηκαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος τους προέτρεψε να πάνε στα γραφεία για έρευνα γιατί είναι γεμάτα με όπλα και εκρηκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom