Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μάθανε πως... πλάκωσε κι ο Χ. Ξηρός! - Γράφει από τον Κορυδαλλό:«Κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος»


Επιστολή από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την 17 Νοέμβρη έστειλε ο Χριστόδουλος Ξηρός, σχετικά με την «εξάρθρωση της ναζιστικής συμμορίας» όπως αναφέρει, τονίζοντας ότι «οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος»...

Συνεχίζει η επιστολή:

«Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των «δημοσκοπήσεων» ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας. Με τη σημερινή πρακτική του το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του, εκτρέφει και γιγαντώνει ένα αστυνομικό – δικαστικό κράτος, που θα κινείται κατά βουλάς του, με απλά λόγια «ράβει ράμματα και για τη δική μας γούνα».

Η αριστερά από την πλευρά της, αρνούμενη να αποδεχτεί την επιβεβλημένη από τον αντίπαλο σύγκρουση, φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης τόσο γιατί επέτρεψε στους φασίστες να οργανώνουν τις γειτονιές, όσο και για τα φληναφήματα περί «συνταγματικού τόξου» που εκτός των άλλων μοιράζει και εύσημα δημοκρατικής ομαλότητας σε αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα.

- Ας το πάρουμε απόφαση.

- Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ' τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε.

Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο.

- Με μάχη στο δρόμο.

Χριστόδουλος Ξηρός

φυλακές Κορυδαλλού 28/9/2013″.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom