Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τα πάντα έτοιμα για το σώου της μεταγωγής των χρυσαυγιτών στην Ευελπίδων

Από τις 18:00 ήδη έκλεισε η κάθοδος της Αλεξάνδρας,ενώ στην Ευελπίδων έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Tα μαύρα τζιπ της αντιτρομοκρατικής στάθμευσαν από νωρίς το μεσημέρι στο χώρο έξω από τη ΓΑΔΑ, καθώς η μεταγωγή των συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα κτίρια της σχολής Ευελπίδων αναμένεται να ξεκινήσει από στιγμή σε στιγμή.

Τα δε τηλεοπτικά δίκτυα,για τα οποία σήμερα δεν υπάρχει
άλλο θέμα που να απασχολεί τους Ελληνες πολίτες,έχουν πάρει από νωρίς τις κατάλληλες θέσεις ώστε να μεταδώσουν ζωντανά στο πανελλήνιο το σώου της μεταγωγής.

Μπορεί να μας λείπει ο άρτος,από θέαμα όμως δεν πρόκειται να πλήξουμε για πολύ καιρό από 'δω και πέρα.

Ηδη από το πρωί οι αποκαλύψεις και οι αναλύσεις πέφτουν σαν το χαλάζι!
Κάθε πικραμένος κάνει μια περατζάδα από τα στασίδια των καναλιών και καταθέτει απόψεις κι επιθυμίες,που όλως περιέργως μοιάζει όλοι αυτοί να ζούσαν μέχρι σήμερα σε άλλη χώρα!

Το τι βγάζει η κοιλιά κάποιων ευφάνταστων ρεπόρτερ δεν λέγεται,τα πάντα βέβαια αποδίδονται σε πηγές μέσα από την Αντιτρομοκρατική.
Είναι να απορεί κανείς πότε κάνουν τη δουλειά τους οι Αστυνομικοί αν κάθε πέντε λεπτά δίνουν αποκλειστικά στον κάθε καραμήτρο.

Εν τω μεταξύ τη φάλαγγα των χρυσαυγιτών που είχε συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για συμπαράσταση στους συλληφθέντες βουλευτές του κόμματός τους, απομάκρυνε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι η αστυνομία.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ήδη βρίσκεται αρκετός κόσμος και διμοιρίες των ΜΑΤ,ενώ νωρίτερα υπήρξε και τηλεφώνημα για βόμβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom