Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ:Νίκη απόψε επί της Λετονίας κι ένα ακόμα "δώρο" από την Σλοβακία και... φύγαμε για Βραζιλία!


Την Λετονία αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου  στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της στον 7ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στη Βραζιλία.

3 στα 3 και φύγαμε για Βραζιλία
Στον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που απομένουν για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της στην παρούσα φάση, παίκτες και
τεχνική ηγεσία επιζητούν τη νίκη για να εκμεταλλευτούν και νέο «στραβοπάτημα» των Βόσνιων, που παίζουν εκτός με την Σλοβακία που τους κέρδισε προχτές Παρασκευή στην έδρα τους κι έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα μας να ισοβαθμήσει μαζί τους στην κορυφή με 16 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Σ' αυτή την ισοβαθμία οι Βόσνιοι πλεονεκτούν λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, όμως όπως φάνηκε στο πρώτο ματς με τους Σλοβάκους η ομάδα  της Βοσνίας παραμένει άπειρη σε καταστάσεις διαχείρισης του άγχους οσάκις πλησιάζει στο στόχο της.

Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι και οι Σλοβάκοι αν κερδίσουν απόψε και στραβοπατήσουμε εμείς,μας φτάνουν σε απόσταση αναπνοής και μπαίνουν κι αυτοί πλέον στο παιχνίδι της πρόκρισης!

Παίκτες Εθνικής Ελλάδος και Φερνάντο Σάντος
Αυτό, βεβαίως, ουδόλως ενοχλεί τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του. Αντίθετα, άπαντες στη «γαλανόλευκη» ομάδα δέχθηκαν με χαρά, κι ας μην την ομολογούν, το «δώρο» των Σλοβάκων, θα ήταν δε ιδιαίτερα ευτυχείς αν ακολουθούσε κι ένα δεύτερο, όμως για να έχει νόημα αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να εμφανιστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που απομένουν,αρχής γενομένης από σήμερα το βράδυ στο Καραϊσκάκη.

Αλλαγές σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα εναντίον του Λιχτενστάιν:
 Οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης θα πάρουν τις θέσεις των Χριστοδουλόπουλου και Κονέ, ο Τζαβέλλας θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του αποβληθέντα Χολέβα, ενώ Νίνης και Καραγκούνης, διεκδικούν τη θέση του Ταχτσίδη στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και ύστερα, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος και Σιόβας στην άμυνα, Κατσουράνης και Μανιάτης θα καλύψουν την μεσαία γραμμή, ενώ ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

H Βαθμολογία του  ομίλου μας

ΘέσηΟμάδαΒαθμοίΑγώνες
1.Βοσνία/Ερζεγοβίνη167
2.Ελλάδα167
3.Σλοβακία127
4.Λετονία77
5.Λιθουανία57
6.Λιχτενστάιν27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom