Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η κοσμική ζωή του (''INSTA- χλίδουλα'') Λαυρέντη Λαυρεντιάδη - Δείτε τον με όλη την αφρόκρεμα της πολιτικής αλλά και της Εκκλησίας

Απόψε σας έχουμε κοσμικό ρεπορτάζ απλά και μόνο για να δείτε ποιοι και με ποιους συναγελάζονταν διότι σε λίγο όλοι τους θα δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν τον κύριο Λαυρεντιάδη!!!

Η χαμογελαστή φατσούλα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δίπλα σε διάσημους ανθρώπους
Πονηρούτσικα βλέμματα λατρείας ή δουλικότητας - και μερικά υψωμένα φρύδια...

του Αρη Δημοκίδη

Ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται σε σκάνδαλα που θυμίζουν την περίοδο Κοσκωτά (χωρίς τα πάμπερς) σήμερα (13/12/12) συνελήφθη. Στο σπίτι του βρήκαν ένα κρυμμένο κουτί με 400.000 ευρώ. Χτες είχε διαταχθεί η κατάσχεση όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του ενώ κατηγορείται για πέντε κακουργήματα με βάση το νόμο περί καταχραστών του Δημοσίου.

Λίγο μετά τη σύλληψή του, ο σπουδαίος επιχειρηματίας, είπε πως αισθάνθηκε αδιαθεσία (τι έκπλήξη!) και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.(Σημείωση Ζείδωρον:σήμερα απολογήθηκε στη ανακρίτρια,η οποία πήγε στον Ευαγγελισμό,κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε αργά το βράδυ στο... Δαφνί!)

Ψάχνοντας τις φωτογραφίες του, όπως με συμβούλεψε ο Θ.Δ. ανακάλυψα εκατοντάδες διαφορετικές φωτογραφίες αυτής της θεϊκής φωτογενούς φατσούλας...  


 ... που κλέβει τις εντυπώσεις και στην βλοσυρή και στην χαρούμενη εκδοχή της!


Πρέπει να είναι ο πιο πολυφωτογραφημένος επιχειρηματίας των καιρών μας - ενδιαφέρον όμως έχουν και τα ενσταντανέ του με δημόσια πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες, τα χαμόγελα και οι κοινές τους πόζες δεν αποδεικνύουν διαπλοκή ή κάτι άλλο. Αποδεικνύουν όμως το πώς αυτός ο άνθρωπος συναγελαζόταν με την αφρόκρεμα της πολιτικής, εκκλησιαστικής και οικονομικής μας εξουσίας, χωρίς ποτέ κανένας απ' αυτούς να έχει πάρει χαμπάρι το ποιόν του...  

Με την Άννα Διαμαντοπούλου. Όλοι χαρούμενοι.

Φυσικά δεν αποκλείουμε και την περίπτωση να είναι αθεράπευτος λάτρης της δημοσιότητας και να φωτογραφίζεται περήφανος με κάθε σελέμπριτι που συναντάει.


Ω! Κι εσείς εδώ;  

Επίσης μπορεί να κάνει photo-bombing. Ο Κύρκος στα τελευταία του δέχεται συγχαρητήρια και από μέσα του ίσως αναρωτιέται ποιος διάολος είναι αυτός.


Βλέμμα λατρείας και δουλικότητας προς τον Σωκράτη Κόκκαλη.  


Υψωμένο φρύδι (και ματάκια!) προς τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.


Γλυκούλικο χαμόγελο καθώς κερδίζει το Βραβείο Επιχειρηματικότητας! Με αφορμή αυτό είχε δηλώσει στο Βήμα κάτι θρασύτατο του στυλ «Τα κασέ της διαφθοράς είναι ασύλληπτα», αυτός, ο Επιχειρηματίας της Χρονιάς και πολέμιος της διαφθοράς.  


Με γένια τριών ημερών παραδίπλα σε άλλες γνωστές φατσούλες.  


Φαινομενικά σοβαρός, αλλά με το εσωτερικό του πειραχτήρι να πασχίζει να κρατηθεί εντός του, πλάι στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.  


Συγκρατημένα σαγηνευτικός. Δίπλα του ο κουμπάρος του και πρώην αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ.  


Οι ευσεβείς, πατριώτες ελεήμονες κ.κ.Λαυρεντιάδης και (spooky) Κυριακίδης, μαζί με τους κορυφαίους ηλικιωμένους της πατρίδας μας!  

Και του χρόνου...

Πηγή: www.lifo.gr

Το εικονογραφημένο κείμενο που διαβάσατε παραπάνω αναδημοσίευσε στο site της η γνωστή δημοσιογράφος-κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη με το παρακάτω δικό της υστερόγραφο

ΥΓ: Aυτό το θεϊκό κείμενο του Αρη Δημοκίδη αναμεταδίδω επιτέλους. Το πως τσινούσα να μη βάλω τον παραπάνω κύριο μετά της κυρίας του στις κοσμικές στήλες δε φαντάζεστε. Μάρτυράς μου και ο τότε πολύ διάσημος pr του που τον έσερνε – τι να κάνει ο άνθρωπος, χρήματα έπαιρνε- ακόμα και στο Kensington Palace (με τη Βίσση να τραγουδάει για εγγλέζους πρίγκηπες ) για να γευτεί τη μεγάλη ζωή.. Παίζει να έχει μπει μόνο μία ή δύο φορές εντελώς αναγκαστικά (στις δικές μου σελίδες γιατί τα υπόλοιπα έντυπα τον λάτρευαν και τον αποθέωναν παντού) μόνο όταν κατέβαινε σαν μέγας σπόνσορας ή μετά της κυρίας του επίσης σπονσοραρισμένης- κάποια στιγμή αγόρασε και επιχείρηση με εξωφυλλικέs δυνατότητεs οπότε μπήκε η κυρία ταρατατζούμ πρώτη φορά στο Uptownάκι μου. Και πάντα με πολύ κυριλάτα σχήματα σε Μέγαρα , Ηρώδεια, καλή ώρα όπως ο κύριος Ασπίς Πρόνοια..Δεν είχα κάτι προσωπικό με τους ανθρώπους, ούτε ήταν τόσο η εντελώς unglam νεοπλουτιά που βγάζουν όλοι αυτοί οι τύποι αλλά το λουκ της σοβαροφανέστατης βλαχιάς και καθωσπρεπισμού που δεν ήθελα ποτέ στις σελίδες μου – όταν ήταν εντελώς ελεύθερες επικρατούσε πλήρης ρατσισμός δικών μου προδιαγραφών που δεν είχε να κάνει με καταγωγή, φυλή ή χρήμα.. Μία εποχή πάντως όλοι ήθελα να “πουλήσουν” στο Λαυρεντιάδη και έλεγαν και πόσο καλός άνθρωπος είναι και που όλοι σχεδόν στο χώρο  πήγαμε τζάμπα ταξίδια τα οποία διοργάνωναν άλλοι και τα οποία πλήρωνε τελικά εκείνος στα πολύ χάι του για να έχει την εύνοια του τύπου… Παρόλα αυτά δε θα ξεχάσω την άδεια παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης γεμάτη μπράβους του να του κρατάνε καρέκλες.
Αρη Δημοκίδη μου, υπάρχουν εκαντοντάδες πιο γκλαμ φωτογραφίες του παραπάνω κυρίου που όλοι οι νορμάλ αναρωτιόντουσαν από που ξεφύτρωσε κα τι τα κάνει όλα αυτά τα χρήματα και γιατί αγοράζει τα πάντα! Να δεις γλύψιμο που έτρωγε.. Στην πρώτη σειρά των επισήμων always.. Και ξεκινούσε και οικογένεια με μικρά παιδάκια.. Ποιος ξέρει όμως ποιανών front man είναι και αυτός ο άνθρωπος που έπεσε στην κλισέ παγίδα στην οποία πρώτος έπεσε ο Κοσκωτάς.. Δε χαίρομαι να βλέπω κανέναν στη φυλακή – εκτός αν είναι δολοφόνος, βιαστής, παιδεραστής..τα κλασικά. Απλά θα ήθελα να μην στήριζε το σύστημα αυτούς τους insta-χλίδουλες που ξεπηδούσαν από το πουθενά και αυτομάτως αποθεώνονταν. Ευτυχώς τώρα με την αφραγκιά και τη διάλυση των μεγαλοαπατεώνων πολιτικών που έβριζαν τους βασιλείς μόνο και μόνο για να κάτσουν στο θρόνο τους αλλά και των μίντια της φούσκας ίσως κάνουμε καιρό να τους δούμε και να τους “υπηρετήσουμε”.. 
=============
Εμείς ως Ζείδωρον από το Μάρτη του 2009 γράφαμε:

Λ.ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ:ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ,ΜΕΡΝΤΟΧ η ΝΕΟΣ ΚΟΣΚΩΤΑΣ;

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Τιθα πείς; Θα απορήσεις αν σου πω ότι τουλάχιστον φωτογραφικώς δεν τον είχα συγκρατήσει τον τυπάκο.;
Έχει όμως ένα κοινό με όλους τους "τυπάκους" Δεν μου λέει τίποτα...Μου μοιάζει λίγος ως ελάχιστος ....

Απ' ότι θυμάμαι, ο Κοσκωτάς,( του οποίου ζήλεψε ο τύπος την δόξα) θα πρέπει να ήταν αγγελούδι μπροστά στον ανεκδιήγητο αυτό διαβολάκο που αρέσκετο να σκιάζει το profile του από την ακτινοβολία "προσωπικοτήτων",κατά την προσφιλή συνήθεια όλων όσων σέρνουν το γαϊτανάκι της οικονομικής elit της Ελλάδος.

Λες να μου γνωρίσεις φωτογραφικώς κι άλλους πολλούς από δαύτους;;;;

Καλό Σαβ/κο Δημήτρη μου

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Λυγερή μου.
Πολύ φοβάμαι πως θα γνωρίσουμε πολλούς ακόμα χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Αν πρόσεξες του Λαυρεντιάδη κατέσχεσαν αμέσως τα πάντα,του Ακη ακόμα τίποτα!κι εδώ δύο μέτρα και περισσότερα σταθμά.
Να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο.

Read more: Go to TOP and Bottom