Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ρε συ Μάκη,με το Καγιέν για ρεπορτάζ;


Από το πρωί που ακούσαμε την είδηση για τον πόλεμο των κακοποιών με την αστυνομία και την "εμπλοκή" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην υπόθεση,μια ερώτηση καρφώθηκε στο μυαλό μας:
Ρε πούστη μου με το Καγιέν για ρεπορτάζ;

Παρότι κάναμε δύο αναρτήσεις για το θέμα (εδώ κι εδώ),κρατηθήκαμε και δεν το γράψαμε!
Ομως επειδή γυροφέρνει στο μυαλό μας τη γράφουμε αν και το ζουμί της υπόθεσης δεν είναι ο Μάκης (γεννημένος δημοσιογράφος ο άνθρωπος,το Καγιέν βρήκε μπροστά του αυτό καβάλησε και βγήκε στο κυνήγι της είδησης) αλλά η καλπάζουσα εγκληματικότητα.

Το γράφουμε γιατί θυμηθήκαμε την εποχή (την πρόλαβε κάπως κι ο Mr Zougla) που οι δημοσιογράφοι έλιωναν σόλες στο κυνήγι της είδησης,όχι πανάκριβα Καγιέν δεν είχαν αλλά ούτε την άνεση του ταξί!

Στη συνέχεια οι ειδήσεις άρχισαν να βγαίνουν από το τηλέφωνο και με... καρμπόν (copy paste το λένε οι μορφωμένοι) και οι εφημερίδες (παραδοσιακές και με ιστορία) να κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Τέλος πάντων,ας ξαναγυρίσουμε στα σημερινά.
Πέρα από την πλάκα οι ληστές θα πρέπει να κάνουν εικόνισμα (αν και άθεοι μιας και αναφέρονται ως Αλβανοί) στο Μάκη, γιατί αν είχαν "απαλλοτριώσει" το αυτοκίνητο κανενός φουκαρά θα άφηναν τα κοκαλάκια τους στο ρέμα του Κρυονερίου ενώ με το πολυτελέστατο και ασφαλές αυτοκίνητο όχι μόνο δεν γρατσουνίστηκαν αλλά κατάφεραν και να διαφύγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom