Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Της διαπλοκής το μαύρο δάκρυ

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Της διαπλοκής το μαύρο δάκρυ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το: Ποιοι έκαναν τη «βρόμικη δουλειά» συκοφαντώντας την κοινωνία και παίζοντας τα παιχνίδια των δανειστών. Γιατί τώρα η τρόικα «τελειώνει» και αυτούς. Γιατί την πάτησαν και έπεσαν στα βράχια τα σχέδιά τους (Σελ 4,5,29,46)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η μοίρα της το 2013 παίζεται Πέμπτη και 13 στο Eurogroup. Αναθεώρηση του Μνημονίου, τον Μάρτιο, βλέπουν οι Βρυξέλλες. (Σελ 7)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Τώρα ο Δένδιας την ψάχνει και για συγκέντρωση οπλισμού! Τα πολλά πρόσωπα των «λεβεντόπαιδων» της Χρυσής Αυγής. (Σελ 15,17)
 
ΟΠΑΠ: Άγρια σύγκρουση Κινέζων και Αμερικανών. Οι επτά παίκτες που έχουν μείνει στην κούρσα για την επόμενη φάση της πώλησης. (Σελ 18,19)
 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Στις Τράπεζες Χρόνου καταθέτουμε την αλληλεγγύη μας. Δίκτυα ανθρώπων σε γειτονιές και συνοικίες προσφέρουν εργασία καταργώντας το χρήμα. (Σελ 54,55)
 
ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Μεταλλεία Χαλκιδικής: Η σιωπή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι χρυσός».  Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται η προσπάθεια κατασυκοφάντησης των κατοίκων τεσσάρων νομών της χώρας, της Χαλκιδικής, του Κιλκίς, του Έβρου και της Ροδόπης που παρουσιάζονται ως «μπαχαλάκηδες».

Ακόμη: Έξι στους δέκα πολίτες υποφέρουν από το κρύο / Συναγερμός από πανευρωπαϊκή έρευνα. Χημικές ουσίες όπως υδράργυρος, κάδμιο και ΒΡΑ ανιχνεύθηκαν σε 4000 μητέρες και παιδιά / Ελ Σαλβαδόρ, οι γκραφιτάδες «πολεμούν» τις συμμορίες με τοιχογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom